Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-LINK TL-WR741N Router...

TP-LINK TL-WR741N Router Csatlakozási Probléma. Valaki?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet a következő:

Van ugyebér ez a TP-LINK TL-WR741N router ez eddig oké, ehez társul az Invitel ADSL net, és a hozzá jó D-Link 360r modem. A kék hálózati kábel modem-router, a szürke kábel nyílván valóan a gép-router. Oké ez megvan, aztán jöhet a böngésző 162.198.0.1 stb.. oké bejön, nos a bonyodalmakat elkerülve irány Quick Setup-> Auto Detect. És itt jön a gond, hol Statikus IP, hol PPoE kapcsolat ad ki. Nekem alapból PPoE kapcsolatom van így hát azzal próbáltam minden faszán megvan, és utána jön az hogy csatlakozni kell a megadott jelszó és felh. névvel, és egyszerűen nem bír rácsatlakozni, hanem csak kékkel Connecting... és firssül az oldal, és újra csak próbál. Statikus IP-vel nem is mertem próbálni mert azt se tudom mit hova kéne írnom. Így hát a kérdés a következő, mi lehet a gond? Talán a D-Linkes modem és a TP-Link router nem klappol? Mert akkor modem csere lesz. Előre is köszi a válaszokat. :)

2013. febr. 23. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha most telepíted a routert, akkor a PC-ből ki kell venni a felhasználónevet és jelszót, azt "át kell tenni" a routerbe.
2013. febr. 23. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Hagyd az auto-detectet, válaszd a pppoe kapcsolatot.
2013. febr. 23. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod hogy a feltelepítettet modemet töröljem le? Mert ugye mikor csak modem volt akkor fel kellett úgy mond installálni kis cuccost hozzá, Hálózati Kapcsolatok cuccos. Szóval, ha azt úgy eltávolítom akkor valószínű, hogy működni fog? :)
2013. febr. 23. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

A szolgáltatónál a szolgáltatás igénybevételéhez azonosítani kell magad.

Ez modem+PC konfigurációban a PC-ben történik.

Modem+Router+PC viszonylatban a modem (amin keresztül kimegy az azonosítás) a routert látja először.

na oda kell beirni a jelszót egyebet, PC-ből kivenni..

2013. febr. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!