TP-LINK TL-WR741N Router Csatlakozási Probléma. Valaki?
Nos a helyzet a következő:
Van ugyebér ez a TP-LINK TL-WR741N router ez eddig oké, ehez társul az Invitel ADSL net, és a hozzá jó D-Link 360r modem. A kék hálózati kábel modem-router, a szürke kábel nyílván valóan a gép-router. Oké ez megvan, aztán jöhet a böngésző 162.198.0.1 stb.. oké bejön, nos a bonyodalmakat elkerülve irány Quick Setup-> Auto Detect. És itt jön a gond, hol Statikus IP, hol PPoE kapcsolat ad ki. Nekem alapból PPoE kapcsolatom van így hát azzal próbáltam minden faszán megvan, és utána jön az hogy csatlakozni kell a megadott jelszó és felh. névvel, és egyszerűen nem bír rácsatlakozni, hanem csak kékkel Connecting... és firssül az oldal, és újra csak próbál. Statikus IP-vel nem is mertem próbálni mert azt se tudom mit hova kéne írnom. Így hát a kérdés a következő, mi lehet a gond? Talán a D-Linkes modem és a TP-Link router nem klappol? Mert akkor modem csere lesz. Előre is köszi a válaszokat. :)
A szolgáltatónál a szolgáltatás igénybevételéhez azonosítani kell magad.
Ez modem+PC konfigurációban a PC-ben történik.
Modem+Router+PC viszonylatban a modem (amin keresztül kimegy az azonosítás) a routert látja először.
na oda kell beirni a jelszót egyebet, PC-ből kivenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!