Anyukák Ti naponta posztoltok gyereketekről fotókat a közösségi oldalakon?
Van pár anyuka isemerősöm és rendszerint minden nap 4-5-6 képet raknak ki a gyerekről. közös selfi a gyerekkel,alvós, evős, bilizős kép....Ti hogy vagytok ezzel ? miért tesz ki képet aki állandóan posztol ?
(nem zavar csak kiváncsi vagyok másnál hogy van.. )
köszi
Az ilyenektől hülyét kapok! A nagyobb gyerekem 2,5 éves, talàl 20 kép lehet róla fent, a kicsi 4 hónapos, róla azt hiszem 4 van...
Én az ilyen sorozatképeket nem értem, plàne amiben van egy csomó elmosódott...
40kép van kint a fiamról. 3 éves.
A lányomról 4db. 7 hónapos.
Nem.
Én kb 2-3 havonta rakok fel 3-4 képet, ami valami kiréndulás, nyaralás alkalmával készült, szóval nem egyszerű evős-ivós-bilizős kép.
Nekem is van ilyen ismerősöm, aki napi jópár képet kitesz FB-ra, volt olyan nap, hogy kb 10-et, amiből 3-4 tök ugyanolyan volt.
Be lehet ám állítani, hogy XY követésének leállítása, és akkor nem jelenik meg többet FB-n , h miket posztol.
Nem posztolok naponta. Ha megyünk valahová, akkor arról szoktam párat feltenni albumba. A beállításaim olyanok, hogy nem látja mindenki, még az ismerőseim közül sem.
Nagyon ritkán ha van valami tényleg cuki kép, azt kiteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!