Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák Ti naponta posztoltok...

Anyukák Ti naponta posztoltok gyereketekről fotókat a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Van pár anyuka isemerősöm és rendszerint minden nap 4-5-6 képet raknak ki a gyerekről. közös selfi a gyerekkel,alvós, evős, bilizős kép....Ti hogy vagytok ezzel ? miért tesz ki képet aki állandóan posztol ?

(nem zavar csak kiváncsi vagyok másnál hogy van.. )

köszi

2016. jún. 8. 08:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

7)

az fb lebutítva, kisebb felbontásban tárolja a képet. Ennél van sokkal jobb módszer is a képek megőrzésére. DropBox, Mega, GDrive, saját NAS.

Van ilyen ismerősöm, tiltom. Egyetlen egy képet se tettünk még fel a gyerekről, igaz, rólunk is csak egy ősrégi van.

2016. jún. 8. 09:08
 12/26 anonim ***** válasza:
3 gyerekünk van,és én csak alkalmakkor(karácsony,húsvét,szülinap,ballagás) rakok fel 1-2 képet,azt is csak zárt csoportba.5 db kép van,ami nyilvános.
2016. jún. 8. 09:30
 13/26 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk kb 4-5 db van az évek során, ami ráadásul közös..szóval nem is értem mire jó ez. Nálam az veri ki a biztosítékot, mikor felrakja, h eszik,alszik, kakil...kit érdekel rajta és a közvetlen családjukon kívül? Nekem is van gyerek, mégse rakok ki minden mozzanatát. Ezeknek az embereknek szoktam a hírfolyamban a követésüket letiltani. Marad ismerős,csak nem látom minden nap a családi életüket.
2016. jún. 8. 09:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

3 éves a fiam, kb 10 db kép van róla fent, amit csak ismerősök láthatnak.

Van ilyen ismerősöm, akiről beszélsz. 2 gyereke van. De ő nemcsak a gyerekről, hanem a frissen sütött pogácsáról, vacsoráról, szóval másról is posztol. Mégpedig azért, mert nemigen van valós emberi kapcsolata, és ő innen várja a "megerősítést". Ha sokan like-olják, akkor jó amit csinál. Mert a férjén kívül nem dícsérik sokan, nem is beszélget sok mindenkivel (csak a neten)

2016. jún. 8. 09:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam, csak akkor, ha valahol kirándulunk pl., és rajta van a baba is. Bevallom, mikor megszületett, tettem fel kb 3 hetente képet róla, de hamar leálltam vele, (azt hiszem négyszer volt ilyen) mert még ezt is gáznak találtam.

Közeli barátoknak és rokonoknak priviben szoktam küldeni, ők tényleg örülnek neki.

2016. jún. 8. 09:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én alkalmakkor (szülinap, ovis műsor stb..)töltök fel néhány képet, de ismerősökre korlátozva, és csak olyan ismerőseim vannak akit tényleg ismerek, nem olyanok, hogy egyszer láttam a boltban és már megjelölöm.

A sorozatképeket én sem értem, amikor ugyanott ugyanabban a pózban van a gyerek, és a képek fele homályos.. ennek semmi értelme.

Van egy ismerősöm, aki minden mozzanatot kipostol, képekkel dokumentál, na az egy kicsit sok, hogy éppen buszon ül, éppen süt, éppen orvosnál van, még a fogorvos székből is postolt. Deazontúl, hogy nem értek egyet vele, engem nem zavar gondolom nagyon ráér.

2016. jún. 8. 10:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Én személy szerint rosszul vagyok azoktól.. (és a "szerelmesektől"- én is szeretem a gyerekeim apját, de azért mindenek van határa) Persze édes, aranyos, meg minden, de folyton és egy képből 20-at feltenni.... Van ilyen ismim, aki gyakorlatilag naponta ossza meg a 8 évvel ezelőtt készült képeit is, és volt hogy újra és újra és újra... feltöltötte őket. Értem hogy büszke a gyerekeire, és nagyon édesek voltak, és most is nagyon aranyosak, de ez már azért feltűnési viszketegségre vall!

Keresztül tekerek rajta "oszt jóccak".

Magam is édesanya vagyok, magam is teszek fel képeket a gyerekekről- szülinapokon szerintem 4-nél nem többet (4 gyerkőc van és a tortát magam csinálom, azt nem hagyom ki a sorból). Ha indulunk olyan helyre hogy ki vannak rittyentve (kb évente 1-2 alkalommal) lövök egyet fel a fészre. Ha ballagás volt, vagy ha a nagyom évzárókon könyvet kapott a tanulmányi eredményéért...

Amikor kicsik voltak, akkor is csak hófordulókon egyet-max kettőt, és ha valami nagyon cuki dolgot csináltak. Tehát mondhatni hogy alkalmanként teszek fel képeket a gyerekekről.

2016. jún. 8. 10:16
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Én csak minden születésnapon teszek fel képet. (Nóri 4 éves lett, és akkor ott mosolyog a tortával)

Szerintem ezzel bőven kielégítem minden távolabbi ismerősöm kíváncsiságát.

A barátok, rokonok meg emailben, előhívva kapják meg az aranyos/fontos képeket. :)

2016. jún. 8. 10:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy családi kép van kint borítónak.

Állandóan nem osztok meg képet, talán havonta 1-2 alkalommal, ha van valami esemény (kirándulás, ünnep), de az is úgy van beállítva, hogy csak család és a közeli barátok láthassák, minden ismerős és ismeretlenek nem.

Mondjuk én előtte sem ott éltem az életem, nem posztoltam minden percemről, és nem csináltam 30 szelfit egy nap, pedig a korosztályomra nagyjából ez volt a jellemző (27 leszek), amikor berobbant a facebook.

2016. jún. 8. 11:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Evente 2 kep a rokonoknak h mennyit nottek.Az altalad emlitett ismerosoket letiltottam.
2016. jún. 8. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!