Anyukák, akik a hordozás hívei: Naponta mennyit van rátok kötve a babátok?
És miket csináltál napközben? Itthonról dolgozom, és szeretnék majd pár hónapos korától részmunkaidőben újra dolgozni, de számítógép előtt ülős munkám van, és úgy tudom, hogy a babának jobb, ha több inger éri hordozás közben. Csak azon gondolkoztam, hogy nem lesz-e neki így nagyon unalmas, ha rám van kötve, és én közben nem csinálok semmit, csak ülök az asztalnál és dolgozom.
Szeretném minél több időben hordozni egyébként.
Mozogni kell vele. Amíg újszülött elvan csak úgy kendőben is, viszont kb 2 hónapos korától sétálni kellett vele. A házimunka azon részét tudtam csinálni, ami mozgást igényel. Hajolni nem tudok, mert nagyon megterheli a térdemet (eleve voltak izületi panaszaim), de nem tartom kizártnak, h e nélkül simán menne a hajlongós házimunka is.
Kendőben lehet magasabbra kötni, ha elalszik, úgy le lehet vele ülni anélkül, hogy zavarná. De persze sanszos, h ezt is gyereke válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!