Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák milyen vacsit szoktok...

Anyukák milyen vacsit szoktok adni pár éves gyeeeketeknek? Mindig főtt ételt és 2x főztök naponta? Vagy hideg kaja dzokott lenni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
reggel este hideg (max virsli vagy tojas) ebedre meleg kaja. nem anyagi okokbol hanem ezt szoktam meg engem is igy etettek vilag eletemben :)
2014. nov. 8. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minek kellene egy gyereknek naponta KÉTSZER fött étel?

Másrészt meg minek kellene ehhez KÉTSZER fözni?

A gyerek nálunk délben kap fött ételt (amit mi is eszünk), este senki nem eszik mégegyszer föttet.

De a maradékokat símán meg lehet enni másnap/harmadnap, a gyereknek is.

2014. nov. 8. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Naponta egyszer főzök, (vagy veszek ki a fagyóból), este nincs főtt étel, legfeljebb rántotta, bundáskenyér, és azt eszik a gyerekek is, amit mi.
2014. nov. 8. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Vacsorára általában hideg van, szeretik a krémeket (tojás-, tonhal-, avokádó), sonkát, szalámit, sajtokat. Ritkán van meleg étel vacsorára, rántotta, melegszendvics, kenyérlángos, pizzagolyó pl. Nagyon ritkán gyros sok zöldséggel és pitával. 2 és 5 évesek a gyerekek.
2014. nov. 8. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért főznék 2X egy nap???

Én inkább kétnaponta egyszer főzök.

Általában ebédre és vacsorára is ugyanazt eszi, reggeli és uzsonna más ( kefír, kenyér valamivel:sajt, felvágott stb., gyümölcsök).

De volt, hogy nem tudtam semmit se főzni és akkor a vacsora is csak kenyér volt, de nem ez a jellemző szerencsére, ha másra nem is telik, egy gyerekadagnyi ételt azért el szoktam készíteni.

2014. nov. 8. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak ebédre van főtt étel, vacsorára pedig hideg kaja (vagy virsli, tojás). Akkor szokott főtt étel lenni vacsorára, ha van maradék ebédről.
2014. nov. 8. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Főzni egyszer főzök egy nap... ebédet!! Reggeli-vacsora pedig hideg élelem. Elég egyszer megfőzni...
2014. nov. 8. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:

2szer főzni? Nem értem a logikát,még ha meleget is szeretnék enni vagy adnia fiamnak sem főznék ezért kétszer.

Általában hideg a vacsora,de amíg dolgoztam(most sajna keresgélek) addig este főztem másnapra,és lehetett belőle vacsizni is.

Amúgy tojásrántotta,virsli májkrémes,mézes,lekváros kenyér,vagy jó minőségű párizsis,felvágottas kenyér vajjal,sajttal,csemege uborkával,de a fiam mostanában mondjuk nem eszik semmiféle felvágottat a vajas ketchupos kenyeret viszont imádja.

2014. nov. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!