Anyukák milyen vacsit szoktok adni pár éves gyeeeketeknek? Mindig főtt ételt és 2x főztök naponta? Vagy hideg kaja dzokott lenni?
Minek kellene egy gyereknek naponta KÉTSZER fött étel?
Másrészt meg minek kellene ehhez KÉTSZER fözni?
A gyerek nálunk délben kap fött ételt (amit mi is eszünk), este senki nem eszik mégegyszer föttet.
De a maradékokat símán meg lehet enni másnap/harmadnap, a gyereknek is.
Miért főznék 2X egy nap???
Én inkább kétnaponta egyszer főzök.
Általában ebédre és vacsorára is ugyanazt eszi, reggeli és uzsonna más ( kefír, kenyér valamivel:sajt, felvágott stb., gyümölcsök).
De volt, hogy nem tudtam semmit se főzni és akkor a vacsora is csak kenyér volt, de nem ez a jellemző szerencsére, ha másra nem is telik, egy gyerekadagnyi ételt azért el szoktam készíteni.
2szer főzni? Nem értem a logikát,még ha meleget is szeretnék enni vagy adnia fiamnak sem főznék ezért kétszer.
Általában hideg a vacsora,de amíg dolgoztam(most sajna keresgélek) addig este főztem másnapra,és lehetett belőle vacsizni is.
Amúgy tojásrántotta,virsli májkrémes,mézes,lekváros kenyér,vagy jó minőségű párizsis,felvágottas kenyér vajjal,sajttal,csemege uborkával,de a fiam mostanában mondjuk nem eszik semmiféle felvágottat a vajas ketchupos kenyeret viszont imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!