Nem tudom, mi van velem! Naponta szédülök el úgy, hogy nem bírom megtartani magam, és a földön kötök ki, és a lehető legtöbbször ráz a hideg. Ez normális a tinédzsereknél?
én 23 vagyok.
minap bicajról szálltam éppen le ,erre leseggeltem ,annyira elveszettem az irányítást,úgy megszédültem.
alacsony vérnyomásom van.
Vérvizsgálaton voltál?
fura,de ilyen velem is szokott lenni
mondjuk én állva tudok maradni,de engem is egyik pillanatban még kiráz a hideg,a másikban meg már melegem van (- °-okba)
és én is gyakran szédülök
szerintem is a vércukrunkkal lehet valami
13l
Nekem is ugyan ez volt a problémám ennyi idősen napi szinten elájultam. Igazából nem is foglalkoztam vele komolyabban egész addig amíg egyik alkalommal a konyhában tértem magamhoz a padlón ülve. Fogggalmam nem volt róla hogy kerültem oda...
Elmentem orvoshoz és egy hétig vizsgálgattak. Volt vérnyomás mérés reggeldélbeneste ülveállvafekve, koponya CT, koponya röntgen, teljes vérkép (drog teszttel), stbstb. Végül azt mondta a doki h hirtelen nagyot nőttem (mondom WTF?!) és a szívem nem tudodtt ebben az iramban nőlni, ezért a testemhez képest kicsi és nem bírja az iramot. De no para, hozza fog nőni és elmúlik. Nos sztem semmit sem nőttem, de elmúlt. Kb egy fél évig ájuldoztam. Hol itt hol ott tértem magamhoz, de elmúlt
Menj el azért orvoshoz és csináltass "véres" tesztet meg EKG-T
Jobbást! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!