Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak ti mit foztok es hany...

Anyukak ti mit foztok es hany naponta?

Figyelt kérdés
Elsosorban olyanok valaszara vagyok kivancsi, akiknek van idejuk fozni, nem rendelnek stb. Kifogytam az otletekbol. A heten volt gyumolcs leves spagettivel, rakott cukkini, patiszon fozelek, ovari karaj krumplipurevel, rantott hal vegyes zoldseggel, lecso, husleves rantott hussal, petrezselymes krumplival (ez lesz holnap). De jovo hetre mit fozzek? Ti milyen egyszeru, gyors kajakat csinaltok?
2017. júl. 29. 15:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%

Két-három naponta, mert a gyerek még nem eszik.

Elég nehéz így is kitalálni, mert a párom egyáltalán nem eszik levest, főzelék, disznóhús szintén nem nagyon megy.

Általában valami sült hús van, csirke, pulyka, disznó néha vagy gyorsfagyasztott félkész. Zöldség az fogy, rizs is mindig zöldségesen, meg krumpli is. Gyakran van azért spagetti, fasírt, tepsis kaják is, pizza. Illetve sokszor sütök, vagy süti, vagy kelt tészta mindig van.

2017. júl. 29. 18:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk ezek szoktak lenni: sult pulykacomb vele sult zoldsegekkel es gravyvel, milanoi makaroni, rantott hal hasabburgonyaval es tartarmartassal, rakott krumpli, vegyes rakott (ezt itthon talaltuk ki, van benne kolbasz, hasabburgonya, paradicsom es paprika), egybesult karaj gravy martassal, lecso, pizza, sajttal szort pogacsa, turos pogacsa

12 es 10 eves lanyok anyukaja :)

2017. júl. 29. 18:05
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
7# nyugi en is , de komolyan. Csak a madartej komolyan egyszeru. Ha én nem rontottam el Te sem fogod☺☺
2017. júl. 29. 19:12
 14/34 anonim ***** válasza:
99%
Kérdezo ez gáz voooolt!!! A SAJÁT kérdesedre valaszoltal???? Haha 😂😂😂😂
2017. júl. 29. 19:12
 15/34 anonim ***** válasza:
84%

Sült csirkecomb volt a heten párszor (mert nem volt meleg annyira es hajlandó voltam sütni) (kétszer konkrétan. Egyszer rizs volt hozza egyszer saláta)

Ma volt zöldbab főzelék grillkolbival

Elozo napokban: Zoldsalata csirkemellel fetasajttal

Rakott sajtos zoldseg (párolt zöldség reszelt sajttal es joghurttal osszekeverve, osszesutve a tetejére sajt piriva jenaiban)

Fokhagymás szűzérmék zöldséges rizzsel.

Volt ket napig leves is. Csirkeaprólék leves.

Hat kb ezeket ettük a heten. Es en legalabb 2 etkezesre csinálom (vacsora es másnap ebéd)

Általában ilyesmiket szoktam fozni, naponta de en nekem ez a szakmám igy gyorsan megvagyok ezekkel, nem okoz nagy gondot.

A jovohetet meg nem tudom, de valami babos kaját szerernek meg lehet egy milánóit is. Meg ha nem lesz 35 fok akkor rakott kelkáposztát.

2017. júl. 29. 19:21
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Melyik a te válaszod, kérdező? Majd én felpontozlak. ;)
2017. júl. 29. 19:44
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Fú ez tényleg ciki.. Ennyire unatkozol?
2017. júl. 29. 20:27
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 4es válasz az övé,a teljesen ékezetmentes.
2017. júl. 29. 20:29
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is az az ove de áhhhh szakadtam h miiivaaan😂😂😂
2017. júl. 29. 20:39
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok ilyen megborult elme van itt aki magának válaszolgat, vagy többször is regisztrál, hogy megvédje magát, ha mások beszólnak. Na de egy ilyen kérdésnél nem értem ez mire jó..
2017. júl. 29. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!