Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor "nyaralt" először a...

Mikor "nyaralt" először a mamánál?

Figyelt kérdés

Anyuméknál gondolkodom ott hagyni 1 hétvégére a lányunkat, 11 hós lesz akkor. Sokat ven velük, le is tudják fektetni, szoktunk ott aludni hármasban is, van kiságya, szokott helye. Ha moziba megyünk akkor is ők teszik le.

Szombat reggel vinnénk és vasárnap este mennénk érte.

Ti gyereketek mikor és mennyi időre maradt ott először a mamánál?

2017. júl. 19. 12:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

Kerdezo, az otosbol sut a rosszindulat?!😁

Beloled inkabb!

2017. júl. 19. 18:28
 22/26 A kérdező kommentje:

egyrészt a kérdésemre nem válasz a soha, nyilván arra vagyok kíváncsi, aki "nyaraltatta" a gyerekét (ez is milyen már?! süt belőle, hogy az én kényelmemből akarnám nyaralTATNI a gyereket...), másrészt lehet, hogy te csak a szavak egymásutánját tudod értelmezni, csakhogy van, aki a szavak mögötti jelentést is érti/érzékeli, mi több, kifogásolja.

Aki tudott értelmesen válaszolni, minet a zöld pacsi (és nem, pirosat senkinek sem adtam)

2017. júl. 19. 18:57
 23/26 anonim ***** válasza:
29%
Te szerencsétlen, nézz már fel, mit írtál ki! Te írtad eleve idézőjelben, csak téged idéz, aki szintén úgy írja. :)
2017. júl. 19. 19:19
 24/26 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen, nem érted a nyaralni és a nyaraltatni közt a különbséget? ha nem, akkor sajnállak...
2017. júl. 19. 19:39
 25/26 anonim ***** válasza:
16%
Jaj de tudnak egyesek a rágygyulás szón rugózni! Nem abban mutatkozik meg, hogy ki milyen jó anya, milyen ember, hogy a rágyógyulás szót használja...
2017. júl. 19. 19:50
 26/26 anonim ***** válasza:
25%
Kerdezo, vidd mielobb. Olyan agressziv vagy, radfer a nyaralas, a babadra meg nem igazan.
2017. júl. 19. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!