Mikor érintett először kellemetlenül, hogy sose lesz ugyanolyan az életed?
Hát figyi... nem akarlak letörni, de még csak alig vagy terhes... Majd az igazán szar az lesz, amikor rájössz, hogy 10 éve nem csináltál spontán programot, mert bárhová el akarsz menni, minimum a férjeddel egyeztetni kell, de ha peched van akkor még a 2 nagymamával is...
Amúgy meg nyugodtan egyél camambert-t és tonhalat is, és egy deci fogalmam sincs, mi az, de alkoholos izétől se lesz bajod.
kellemes babavárást! :)
Nekem már mindegy, hogy lehetett volna vagy sem ilyeneket enni, én erre csak visszaemlékszem, hogy ez volt az első alkalom mikor leesett, hogy ebből nincs kiút és bizony egy rakás dolog SZAR. Mindegy, hogy nem illik kimondani. A mai napig így van, én vagyok a családban a renitens anyuka, aki nem csak félmosollyal az arcán mondja, hogy milyen csoda gyerekkel az élet, hanem azt is megmondom, hogy mennyi gázos dologgal jár ez az egész, amellet, hogy nyilván szereti az ember, meg jó így meg stb. de tény, amit pl. az első is írt, meg mikor a budira sem tudtam nyugodtan beülni.. :D
Emlékszem egyik barátnőmnek a többi gyerekes barátnője mondta, hogy élete legszebb időszaka lesz a babázás stb. aztán mikor megszült, és pár hét múlva mentek látogatóba szegény ki is akadt nekik, úgy röhögtem mikor elmesélték, hogy ilyeneket mondott, hogy "legszebb időszaka, mi? Hogy a picsäm úgy szét van menve még mindig, hogy csak úszógumin tudok ülni, vagy fejek, vagy szoptatok, vagy csak folyik a tej, három óránál többet nem aludtdam egyhuzamban, csomókban hullik a hajam és nektek ez a legszebb??" :D
Igen, nehez.
Ez a legnehezebb, de a legszebb dolog az eletbem.
Es hidd el, elfelejted hamar, hogy 9 honapig nem ettel Camambert sajtot ( anyukam 70 eves es meg sosem evett ) , viszont mikor eloszor radmosolyog, vagy mondja, hogy anya, vagy valaki megbanzitta es CSAK TE tudod megvigasztalni, ahogy radnez, ahogy feltetel nelkul szeret es bizik benned, az mindenert karpotol majd.
Nekem a leggyötrőbb az volt, hogy szinte soha nem volt időm natur csak örülni, nézni a pocakot, barátkozni a bent lakoval, mert MINDIG pattogni kellett valamit intézni, előkészülni, informálodni, amikor időm lett volna, meg a rokonok zaklattak, volt aki rámvágta a telot mert legyengulve derékfájva végre kicsit magamban akartam lenni! Szoval kaptam a lelki gyotreseket is zebrán rámdudáltak hogy haladjak már(nyomta a baba a hugyhojagot igy ovatosabban mentem)
Meg stb
Nagyon nagy zsákutca ez, amibe belementél.
Igen semmi nem lesz olyan, mint előtte. De basszus, ezt akartuk, hogy ne olyan legyen! Különben nem lenne ő, és minden olyan lenne...
Én is éreztem ezt az első babával, és sokára tudtam csak igazán elégedett és boldog lenni az új életemben.
Most negyedére, és utoljára minden percét élvezem ennek, hogy ilyen pici, hogy itt van velünk, hogy mennyire szüksége van rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!