Meg lehet élni a második terhességet/babát is ugyanolyan csodának, mint az elsőt?
Annyira szép emlékeim vannak az első terhességről, mikor kikerekedett a pocakom, mikor elöször éreztem mozogni, mikor láttam UH-n, később mikor megszületett, az első közös napok, hónapok, évek...Az első mosoly, kacagás, amikor kúszott, mászott, felállt. Lehet a második terhességet és kisbabát is ekkora csodának felfogni? Megvan ugyanaz a varázs? Vagy már természetesebb érzés, végülis az elsővel már mindent végigjártuk?
Persze, nem arra vonatkozik a krédésem, hogy lehet-e a másodikat is úgy szeretni, mert nyilván igen, csak ezek a kis apróságok, a második babával is ugyanilyen fantasztikus érzések, emlékek?
a saját olvasatomban én át tudtam élni,már harmadszor is(még csak a terhességnél tartok)
Bár én sosem voltam az az "első" típusú ember,soha nem voltam képben azzal,hogy éppen hétre/hónapra pontosan mennyi idősek,mikor álltak fel,hány foguk van,stb..
Ennek ellenére csodának élem meg mai napig ugyanúgy az öt éves egy-egy tettét,mint a 3 évesét,és a magzatmozgást is..és hálás vagyok azért,hogy vannak nekem..
Igen.
Nincs két egyforma terhesség vagy kisgyerek, nem lesz az az érzésed, hogy ez csak ismétlés. :)
Nekem három van.
Meg lehet. De hogy te meg fogod-e azt senki nem tudja megjósolni.
Sok körülménytől függhet.
Én ismerek olyat is aki az elsőt se élte meg csodának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!