Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy egy nem...

Miért érzem azt, hogy egy nem tervezett terhességet nem tartanék meg?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt,hogy mindegy ha már két három gyerek van ha terhes lesz megtartja,a valászadók is. Én megterveztem a gyerek számot,védekezünk, több gyereket kedvem sem lenne vállalni, meg anyagilag is jobb így. Ez gáz,hogy így gondolkozom?
2016. júl. 6. 12:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Amíg normálisan védekezel, addig a kérdés elméleti marad, a válasz pedig nemleges.
2016. júl. 6. 12:51
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Mi is védekezünk, de ha még is terhes lennék, semmi de semmi esetre sem vetetném el. Van kettö és jó anyagi és jó érzelmi kapcsolatban élünk, boldogok vagyunk. Harmadikat nem akarunk, mert rengeteget utazunk, és 2 éves kor felett szinte mindenhol teljese árat kell kifizetnünk, és mi imádjuk a trópusi országokat, ami nem két fillér. De még ezer más okunk van miért jó nekünk így négyesbe. De ha még is... akkor nem vetetném el, mert szerintem egy élet kioltása csak akkor ok ha az anya és az apanak sulyos érvei vannak ellene. Ès az, hogy kevesebb jut nyaralásra, vagy egy túrorudival kevesebbet ehetünk, az nem nyomos érv.
2016. júl. 6. 12:52
 3/15 anonim ***** válasza:
41%

2 gyerekünk van, felakasztanám magam ha becsúszna egy harmadik. Annyira félek, hogy hiába szedek gyógyszert, mégis ha késik fél napot a menzeszem már sírva csinálom a tesztet.

Eredetileg is 2 gyereket terveztünk de nem tudtuk, hogy milyen korkülönbséggel, még gondolkozni akartunk. Az első gyerekünk születése után sok fogamzás gátlót próbáltam, de valahogy egyik sem volt jó, így abbahagytam, nekünk az óvszeres védekezés nem megy, utáljuk, hát így sikerült összehoznunk a fiúnk 1. szülinapja előtt a 2. babát. Még azon is elfilóztunk, hogy megtartsuk-e, a férjemnek egyértelmű volt, de nekem már az első gyerek is annyira rossz élmény volt, hogy nem voltam benne biztos hogy akarom.

Ha most teherbe esnék, biztos elvetetném. Meglehet kövezni, nem vagyok magamra büszke a kijelentésem miatt, de ezt érzem és kész. Sem anyagilag, sem lelkileg-testileg nem bírnánk még egy gyereket.

2016. júl. 6. 13:03
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
3/3 Ezt olvasni is szörnyű volt inkább ne írtad volna ide!Elég elkeserítő hogy szegény kisgyerekeknek olyan szülő jut osztályrészül aki ilyen.
2016. júl. 6. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Van egy 5 éves lányom .Amióta tudom mi az hogy kisbaba ,sosem tennék ilyet .Ha már dugni tudtam akkor az ebből származó legcsodásabb dolgot ki nem hagynám.Számomra ez mindíg is gyilkosságnak számított és sosem aláznám meg a saját mivoltomat hogy megöljem magamban a kis élőlényemet aki én is vagyok.
2016. júl. 6. 13:28
 6/15 anonim ***** válasza:
3As azert gondolom azota rendesen vedekeztek...igy azert nem sok esely van...mikor nem akartunk nagyon gyereket,rendesen vedekeztunk..mikor szoba jött,hogy azert lehetne is három,de azert meg nem meg stbstb..akkor mar kicsit el lazultuk a vedekezest,lesz ami lesz..ossze is hoztuk egyből a harmadikat...most pedig elkottetem magam,tobb gyereket nem akarok,igy nem kockaztatok...
2016. júl. 6. 13:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Hármas én is pontosan így érzek. Akkor ezek szerint más nők is vannak így. Egyébként attól mert valaki nem akar egy terhességet attól lehet jó anya. Ezt a gyerekei döntik el, nem idegen nők.
2016. júl. 6. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
28%
Te mégis idegen nőket kérdezel ,akkor miért teszed ?Teszteled talán hány hozzád hasonló van?Akkor gratulálok biztosan találsz a bűnös mindíg egytért a bűnössel.
2016. júl. 6. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Minden attól függ, hogy hajlandó e belátni a nő, hogy fogantatáskor ember jött létre, vagy bedugja a fejét a homokba és úgy tesz, mintha az benne csak egy székláb lenne. A szex mindenek felett... Még életek árán is.

A legmegdöbbentőbb az, hogy egy gyerek életét simán kioltják az ilyenek, de a szexről soha senki le nem mondana.

2016. júl. 6. 15:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Az hogy mit kérdezek nem rád tartozik. Már ne haragudj de ez a hittérítős bűnös a bűnössel egyetért szöveg arra utal, hogy nem vagy mentálisan a toppon. De a széklábas se :-D
2016. júl. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!