Miért érzem azt, hogy egy nem tervezett terhességet nem tartanék meg?
2 gyerekünk van, felakasztanám magam ha becsúszna egy harmadik. Annyira félek, hogy hiába szedek gyógyszert, mégis ha késik fél napot a menzeszem már sírva csinálom a tesztet.
Eredetileg is 2 gyereket terveztünk de nem tudtuk, hogy milyen korkülönbséggel, még gondolkozni akartunk. Az első gyerekünk születése után sok fogamzás gátlót próbáltam, de valahogy egyik sem volt jó, így abbahagytam, nekünk az óvszeres védekezés nem megy, utáljuk, hát így sikerült összehoznunk a fiúnk 1. szülinapja előtt a 2. babát. Még azon is elfilóztunk, hogy megtartsuk-e, a férjemnek egyértelmű volt, de nekem már az első gyerek is annyira rossz élmény volt, hogy nem voltam benne biztos hogy akarom.
Ha most teherbe esnék, biztos elvetetném. Meglehet kövezni, nem vagyok magamra büszke a kijelentésem miatt, de ezt érzem és kész. Sem anyagilag, sem lelkileg-testileg nem bírnánk még egy gyereket.
Minden attól függ, hogy hajlandó e belátni a nő, hogy fogantatáskor ember jött létre, vagy bedugja a fejét a homokba és úgy tesz, mintha az benne csak egy székláb lenne. A szex mindenek felett... Még életek árán is.
A legmegdöbbentőbb az, hogy egy gyerek életét simán kioltják az ilyenek, de a szexről soha senki le nem mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!