Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy egy nem...

Miért érzem azt, hogy egy nem tervezett terhességet nem tartanék meg?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt,hogy mindegy ha már két három gyerek van ha terhes lesz megtartja,a valászadók is. Én megterveztem a gyerek számot,védekezünk, több gyereket kedvem sem lenne vállalni, meg anyagilag is jobb így. Ez gáz,hogy így gondolkozom?
2016. júl. 6. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A gáz az ,hogy ilyen kérdésed van idegen emberek irányába.Keress egy orvost sűrgősen .
2016. júl. 6. 18:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Ilyen fogalmazással, és helyesírással orvoshoz küldeni valakit nem semmi. :-D
2016. júl. 6. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Az élet nem tervekből áll hanem megoldanó problémák sokaságából.Mondjuk egy csöppnyi boldogságból.Hát nem is tudom mi a külöbség a megtervezett gyerek és a nem megtervezett között ,én ugyanúgy állnék hozzá mert az is az én részem nem egy rákos daganat amitől az ember undorodik és ki akarja operáltatni.Ezek csupán szellemi szintek ember és ember között.
2016. júl. 7. 10:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sok olyan családot láttam már,ahol több gyerek van,de türelem nincs,veszekednek,kiabálnak velük,a rossz anyagi helyzetről nem is beszélve.Persze büszkék magukra,hogy minden gyereket megtartottak...
2016. júl. 7. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Feltaláltak nem egy foganzásgátló módszert nem értem ez a téma aktuális e vagy csak feltételezett de erről nem értem miért forumokon kell tárgyalni ahol kaphatsz hideget-meleget.Talán sok az unatkozó ember.Most éppen csak erre tévedtem de már megyek is .Ennyi ostoba kérdést és választ nyílván minden zsák megtalálja a foltját
2016. júl. 7. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!