Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érintett először kelleme...

Mikor érintett először kellemetlenül, hogy sose lesz ugyanolyan az életed?

Figyelt kérdés
Nekem a pozitív teszt öröm volt, a mellfeszülést stb. se éltem meg kellemetlenül. Szóval egész addig a felhőkön jártam, míg egy téli estén úgy nem voltam vele, hogy kinyitottam a hűtőt, ott figyelt a camambert, úú camambertes kenyér almával.. ja camambertet nem lehet. Mindegy csinálok tonhal saláltát. Ja abban állítólag higany lehet felhalmozódva, nem ajánlják. Mindegy, itt ez a carling imádom az almásat. Ja alkohol, nem lehet. De meginnám az energia italt, de azt se lehet. Bevágtam a hűtőajtót, mondom akkor belefekszek egy kád forró vízbe, azt annyira imádom, hideg időben mikor alig bírok belemászni, annyira forró. Ja azt se lehet. Egy jó órán keresztül nagyon csúnya dolgokat gondoltam meg azt, hogy remélem legalább fiú és nem jár majd ilyen szarul, mint én. :D
2017. márc. 25. 10:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
30%

Engem ilyesmik még nem értek kellemetlenül. Még csak terhes vagyok. Sok mindent nem tudok enni, buszra ülni, korán rendesen fölkelni sem, mert borzasztóan hányingerem van, sem pedig forró vízben fürödni szintén, de ugyanúgy szexelni sem.

Egyik kapcsán sem éreztem azt, hogy ez áldozat, lemondás. Átalakult az életem bababaráttá, megkezdődött a felkészülés a picire, és ez boldog izgalommal tölt el. Nem hiányzik semmi, amit most nem lehet.

2017. márc. 26. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!