Anyuméknál gondolkodom ott hagyni 1 hétvégére a lányunkat, 11 hós lesz akkor. Sokat ven velük, le is tudják fektetni, szoktunk ott aludni hármasban is, van kiságya, szokott helye. Ha moziba megyünk akkor is ők teszik le.
Szombat reggel vinnénk és vasárnap este mennénk érte.
Ti gyereketek mikor és mennyi időre maradt ott először a mamánál?
De ezt megelőzően volt, hogy egyik délután vittük mamához aztán másnap késő délután meg felvettük. Ez már 3 hónaposan megtörtént.
2017. júl. 19. 12:45
2/26 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. A kisfiunk kb 8 hónaposan aludt először ott éjjel, mert nagyon kedves barátaink esküvőjére mentünk, viszonylag messze. Én is aggódtam, merjem-e, de így utólag jobb is, ha megszokja, hogy néha ott alszik. Amíg kisebb, könnyebb. Én leírtam anyukámnak, hogy este mit milyen sorrendben szoktunk csinálni, semmi gond nem volt.
2017. júl. 19. 12:50
3/26 anonim válasza:
2 évesen a bölcsi szünetben. Sajnos helyben nincs bevethető nagyszülő, így ritkábban van lehetőségünk igénybe venni anyósék segítségét, mert utazni kell hozzájuk.
Ha közelebb laknának, biztos gyakrabban hagynánk ott 1-1 éjjelre is akár.
2017. júl. 19. 12:52
4/26 anonim válasza:
Pont 11 hónaposan. Szombat reggeltől vasárnap délutánig volt anyósoméknál. Minden rendben volt.
2017. júl. 19. 12:52
5/26 anonim válasza:
2 éves és még csak egyszer éjszakázott nélkülünk máshol, de az nem nyaralás volt, hanem az intenzív osztály, ahol szülő nem maradhat. Lehet (sőt biztos) hogy ez is közrejátszik, de egyáltalán nem vágyok arra, hogy másnál nyaraltassam.
2017. júl. 19. 12:57
6/26 anonim válasza:
15 hónapos de max pár órára bízom nagyszülőkre pedig jó a kapcsolat, de nem bírnék ki több éjszakát a kisfiam nélkül, nem állok még készen rá :)
Szerintem ő se mert köztünk alszik, és sokszor kel éjjel, nem tudom hogy bírnának vele a nagyszülők..
Majd jövőre.
2017. júl. 19. 12:58
7/26 anonim válasza:
Babakent biztos nem.
Iskolas korban kb.
8, 14, 17 evesek.
2017. júl. 19. 13:05
8/26 anonim válasza:
Miért rosszak azok a válaszok, amik egy évnél fiatalabb gyerekekről szólnak? Miért?????? Sose fogom megérteni. Nem tud olvasni aki lepontoz? Nincs szövegértési készsége?
2017. júl. 19. 13:06
9/26 anonim válasza:
Ja nem, most szinte minden válasz rossz...
2017. júl. 19. 13:06
10/26 A kérdező kommentje:
én felpontoztam azokat is... nem lesz egyből rossz anya, aki nincs rágyógyulva a gyerekére...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!