Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Mennyi idős...

Kedves Anyukák! Mennyi idős volt a babátok, amikor először töltöttétek távol az éjszakát (másik város)? Hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 20:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
4 éves volt. Nem volt gond.
2017. máj. 13. 20:52
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
Még egy éjszakát sem töltöttünk egymástól távol. Most 3és fél éves.
2017. máj. 13. 20:54
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
egyszer sem volt még ilyen, 9 hónapos.
2017. máj. 13. 20:55
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos volt, én kórházba kerültem-ez mindkettőnket megviselt.

Utána 2,5 évesen aludt a mamánál, azt már mindketten boldogan töltöttük.

2017. máj. 13. 20:57
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 7 hónapos múlt a fiam ès osztálytalálkozóm lesz hónap vègèn egy másik városban. Párom persze mondja, hogy menjek el, vele maradna itthon a baba. Egyèbkènt nagyon jó apa, pelenkáz, etet, fürdet, szóval tènyleg el tudná látni ès imádják egymást ès a mama is itt lenne segíteni. Csak hát olyan pici mèg, legalábbis èn annak látom. :) S ez nem egy olyan esemèny lenne, amit ne lehetne kihagyni, 3-4 óránál többet mèg nem voltunk távol egymástól ès nem tudom, milyen lenne.
2017. máj. 13. 21:06
 6/21 anonim ***** válasza:
31%

Esetleg nem tudnátok mind menni? S akkor éjszakára együtt lennétek.

Nekünk az első külön éjszaka 22 hónaposan lesz, mikor vissza megyek dolgozni.

2017. máj. 13. 21:14
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
4 éves volt, nem volt gond. Ilyen picit mint a tiéd viszont én nem hagynék.
2017. máj. 13. 21:17
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem menj el nyugodtan hisz az apukájával lesz, aki hidd el ugyan úgy megoldja mint te. Nekünk 8 honapos volt a kisfiam mikor először aludt nagyszülőknél mert lagziba mentünk. A pici is nagyon jól érezte magát végig aludta az éjszakát náluk , ami nagy szó volt akkoriban mert egyébként nem volt jó alvó abban az időben és mi is jót mulattunk. Persze másnap ahogy fel keltünk mentünk is érte. Nálatok pedig otthon lesz a megszokott helyen az apukájával , ráadás párod is vállalná hogy te is picit kimozdulj és érezd jól magad. Élj a lehetőséggel. Egyébként meg nem minden héten jársz el, ez egy egyszeri alkalom lenne, ennyi simán belefér.
2017. máj. 13. 21:26
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Kb. 2 eves volt(majdnem) nagyiknal volt 2 hetet. Vizsgaidoszak volt Ferjemmel 0-24 tanultunk. Sajnos muszaj volt, de tudtam, hogy nem zavarja kislanyomar, ugyanis nagyon rugalmas csajszi:D
2017. máj. 13. 21:33
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
Juj,de rossz választ adtam......
2017. máj. 13. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!