Mennyire nehéz az ember élete, ha az anyóspajti védőnő? Nem az enyém, másik város, így nekem más lesz. Én a szolgáltatás értelmét se látom, de elfogadom, mennyire hagyjuk őt belenyekkenni a gyereknevelésbe?
se rosszabb se jobb nem lesz a szakmájától... ha anyósnak kellemetlen a stílusa, akkor is beleszólna ha nem lenne védőnő (bár szerintem jobb ez így egy fokkal, mert legalább valós tudással bombáz). ha meg rendes, akkor úgyse szól bele, max elmondja, hogy ő szerinte...
nekem anyósom bölcsis gondozónő volt, nekem nagyon jó volt, sok gyerekdalt, mondókát tudott, úgy nyúlt a gyerekhez ahogy kell, nagy rutinnal... de anyósom egyébként is tündéri ember volt :)
Nekünk a mostani a második védőnőnk, költözés miatt. Egyik sem szólt bele semmibe, úh nem kéne általánosítanod.
A te gyereked, azt csinálsz, amit akarsz. Nem értelek. Engedd el a füled mellett, amit mond, ha nem érdekel, és ennyi. Csináld ahogy akarod. Védőnőt meg le lehet mondani.
A stílusod meg "remek"... !
Nekem anyósom védőnő. Ha kérdezünk ad tanácsot, ha nem akkor nem. A körzetében is ezt csinálja. Ha kérdeznek az anyukák (és általában igen), akkor elmondja, hogy tapasztalata szerint mi a megoldás, ha nincs kérdés, akkor megy tovább és lepapírozza a látogatást.
Én úgy állok hozzá, hogy tisztességben felnevelte a férjemet és még két gyereket, tehát rosszat biztosan nem tanácsolhat. Ha nem egyezik a véleményünk, azt is meg tudjuk beszélni. Hozzáállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!