Mennyire nehéz az ember élete, ha az anyóspajti védőnő? Nem az enyém, másik város, így nekem más lesz. Én a szolgáltatás értelmét se látom, de elfogadom, mennyire hagyjuk őt belenyekkenni a gyereknevelésbe?
Az én anyósom óvónő. Nagyon örülök neki, sok olyan dologban segít, ad tanácsot ami a gyerekkel kapcsolatos.
Folyamatosan továbbképzésekre jár, így nagyon képben van a mostani ajánlásokkal.
Ha olyat tanácsol amivel nem értek egyet, akkor nem így cselekszek, ennyi.
Az a kérdés, hogy végülis mire van a védőnő? Ha arra, hogy az anyákat megvédje, hogy akárki beleszóljon a saját tulajdonú gyerek nevelésébe, akkor ne hagyjuk beleszólni semmibe.
Ha arra, hogy a gyereket védje, hogy minél jobb gondozást kapjon, akkor más a helyzet.
Persze, mint mindenhol, a védőnő se biztos, hogy a helyzet magaslatán áll képzettség tekintetében.
Mutattam én már meg szakképzett allergológusnak -mi több a saját neve alatt megjelent könyvben- , hogy milyen egyszerű vérvizsgálatot kéne a gyereknek elvégeztetni a 10 napos javasolt kórházi megfigyelés helyett.
Szóval, minden helyzetben a pont ellenkezője is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!