Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire nehéz az ember...

Mennyire nehéz az ember élete, ha az anyóspajti védőnő? Nem az enyém, másik város, így nekem más lesz. Én a szolgáltatás értelmét se látom, de elfogadom, mennyire hagyjuk őt belenyekkenni a gyereknevelésbe?

Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát a stílusa elég sok mindent elárul..
2015. jún. 15. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én anyósom óvónő. Nagyon örülök neki, sok olyan dologban segít, ad tanácsot ami a gyerekkel kapcsolatos.

Folyamatosan továbbképzésekre jár, így nagyon képben van a mostani ajánlásokkal.

Ha olyat tanácsol amivel nem értek egyet, akkor nem így cselekszek, ennyi.

2015. jún. 15. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ugyanúgy van mint óvónők/tanárok esetében. Akkor se tanácsolják hogy a szülő/nagyszülő tanítsa a gyereket, mert akaratlanul is elfogult a saját vérével. Esetleg ezt mondhatnád anyósodnak, ha túlságosan beleszólna, hogy "Kati, megértem, hogy jót akarsz, de te túlságosan szereted a kisunokádat és nem tudod olyan objektíven nézni mint a semleges védőnőnk. Majd a védőnővel megbeszélem, hogy legyen" (aztán persze nem beszéled meg vele, ha nem akarod,csak csinálod ahogy jónak látod).
2015. jún. 15. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy végülis mire van a védőnő? Ha arra, hogy az anyákat megvédje, hogy akárki beleszóljon a saját tulajdonú gyerek nevelésébe, akkor ne hagyjuk beleszólni semmibe.

Ha arra, hogy a gyereket védje, hogy minél jobb gondozást kapjon, akkor más a helyzet.

Persze, mint mindenhol, a védőnő se biztos, hogy a helyzet magaslatán áll képzettség tekintetében.

Mutattam én már meg szakképzett allergológusnak -mi több a saját neve alatt megjelent könyvben- , hogy milyen egyszerű vérvizsgálatot kéne a gyereknek elvégeztetni a 10 napos javasolt kórházi megfigyelés helyett.

Szóval, minden helyzetben a pont ellenkezője is előfordulhat.

2015. jún. 30. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!