Védőnő. Az a gondom hogy nem vagyok bejelentve ebbe a lakásba ahol most lakunk (albérlet). és el kell mennem védőnőhöz, de nem kaptam felvilágosítást hogy hova is. Oda kell mennem ahová be vagyok jelentve (másik város), vagy oda ahol most lakom?
Oda kell menned ahol most laksz!
Én is albérletbe szültem,és elég nehezen megoltható lett volna 220km-ről járni a védőnőhöz!.D
Én sem vagyok bejelentve ide, ahol lakunk, csak a párom:)) én maradtam anyuék lakcímén. Elmentem a körzeti védőnőhöz, beirtam a googleba a település nevét, ahol most élünk a párommal és megkerestem kihez tartozom:) nem kell, hogy be legyél jelentve. Az a fontos, hogy hova fogod hazahozni a babát, aszerint menj védőnőhöz!
34 hkm
Az valóban gond, ha nem jelentetted be a lakcímedet, mivelhogy kötelező lenne. Ez szabálysértés, amiért 30.000 Ft bírságot kaphatsz.
Mivel kötelező, éspedig számodra kötelező, ezért nincs olyan, hogy ezt bárki megtilthatja, vagy bárki engedélyéhez lenne kötve. Jól is néznénk ki!
Itt a 6-os válaszban le van írva, hogy mit kell tenned a lakcímbejelentéshez, ha a hivatal és a bérbeadó összejátszanak ellened, és nem engedik bejelenteni a saját lakcímedet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Különösen később, bölcsi, ovi idején lesz gondod a lakcímbejelentés hiányából.
Utolsó hagyd már ezt a nem tilthatja meg senki hülye dumát. De igen megtilthatom, ha a hátam mögött megcsinálja akkor pedig addig lakott ott amíg meg nem tudom.
Nem lesz semmi baj, simán az albérleti védőnőhöz mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!