Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Mennyi idős...

Kedves Anyukák! Mennyi idős volt a babátok, amikor először töltöttétek távol az éjszakát (másik város)? Hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

3 hónapos.. :)

Nagyon furcsa érzés volt... Hiányzott..

Egyszer el kell kezdeni. Igaz, van hogy nem saját döntés miatt alakul ki ez a helyzet hanem így jön ki, de hidd el, nem fog bekavarni.

Nálunk semmin nem változtatott az az egy éjszaka - napirendet nézve. Aludni meg mindenhol mindenkivel tud.

De hiányzott nagyon...

2017. máj. 13. 21:36
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

1,5 éves volt, másik országba mentünk az apukájával, ő addig anyukámmal volt 3 napig akivel minden nap találkozik.. Kb fel sem tűnt neki, nekem kicsit rosszabb volt

😹

2017. máj. 13. 21:52
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

7,5 hónaposan kórházba került és az intenzíven nem lehettünk vele éjszaka. Szörnyű volt.

Magamtól nem töltöttem volna távol az éjszakát.

Menj, ha úgy érzed, és maradj, ha szerinted korai. Csak neked kell tudni.

2017. máj. 13. 21:56
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

6 hónapos. Egy esküvőre mentünk, messze a lakóhelyünktől. Az volt a terv, hogy visszük magunkkal, mert szopizott még, de előtte két héttel abba kellett hagynom a szoptatást, így tápszeres lett. Aztán meg már jobbnak láttuk itthon hagyni, nem akartuk húzni-vonni, meg borzasztó rossz idő is volt, szakadt az eső, így aznap döntöttünk úgy, hogy jobb neki itthon. A nővéremékkel maradt. Semmi gond nem volt vele, észre se vette, hogy nem vagyok,még jobban aludt, mint itthon. Jó volt egy kicsit kikapcsolódni, viszont reggel már majd meghaltam úgy hiányzott😊

Szerintem nyugodtan menj. Semmi baja nem lesz. Gondolom rád is rádfér a lazítás.

2017. máj. 13. 21:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat! Szerencsère az alvással nálunk nincs gond, jó ideje alszik reggelig, nagyon ritka, hogy felèbred, csak ha èpp jön a foga. S hát melyik anyára ne fèrne rá a kikapcsolódás?! :) Kèrdès, hogy jól tudja-e magát èrezni így az ember, mert nem az van, hogy csak beszalad a városba ès fèl óra múlva otthon van, ha van valami.
2017. máj. 13. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
8 hónapos volt. Visszamentem dolgozni, férjem jött gyedre és kapásból egy 3 napos budapesti továbbképzéssel kezdtem. 5 éves a fiunk, eddig semmi káros hatását nem fedeztük fel a döntésünknek.
2017. máj. 13. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
3 hónapos volt, semmi baja nem lett.
2017. máj. 13. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

6 honapos volt mindketto, 40 km-re lakik anyukam.

Majdnem minden honapban toltenek ott 1-2 ejszakat sot mostanaban mar voltak egy hetet is. Amugy a mi lanyaink sokat vannak nagyszulokkel,tesoinkkal is. A nagy 4 eves alig varja a nyarat,mindenkinel szeretne lenni,a kicsi a bolcsi szunetben anyueknal lesz o 1,5 eves

2017. máj. 14. 07:39
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez nagyon jó alkalom arra, elsősorban NEKED, hogy elkezdd egy egész picit "elengedni". Tudod, hogy jó helyen lesz, inkább téged fog megviselni, de neked is kell a kikapcsolódás. Nem a Marsra mész!
2017. máj. 14. 09:22
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

14 hetes volt ujra ejszaka ugyelnem kellett.

Apjaval kivalloan aludtak jobban mint velem.

Lefejt anyatejet kapott egy eves koraig.

Minden gyerekunknel dolgoznom kellett itt ez a normalis.

Gyerekek nem szenvedtek semmiben hatranyt kotodtek hozzam az apjukhoz es a babysitterhez is.

Elso hosszu hetvegenk gyerek nelkul 6 ho koraban volt.

Pihentunk beszelgettunk hegyetmasztunk es oszinten nem hoanyzott a gyerek de oriltem mikor hazaertunk.

2017. máj. 14. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!