Kisgyermekes anyukák! Babátok mekkora volt amikor először nyaralt a szülei nélkül (pl: 1-2 nap a nagyinál, ilyenekre gondolok)?
Én nem, főleg nem 9 hósan, de sokan elengedik már egész korán a piciket.
Az én kislányom már 21 hónapos, de még sosem engedtem el napokra, nem is tudnám, mert nagyon anyás, max napközben vigyázott már rá más.
Semmiképp nem akarlak lebeszélni, azt tedd, amit helyesnek érzel.
De: az én kisfiam 18 hónapos, még sosem aludt nélkülünk. Most nyárra terveznénk, hogy elmegyünk a férjemmel kettesben 3-4 napra, de nagyon nehéz még mindig rávenni magam. Pedig jó helyen lenne a nagyival :-)
Értem, és köszi!
Olyan volt már, hogy 1-1 délután elaludt a nagyinál vagy este mentünk valahova a párommal és átjött anyukám pár órára. Nagyon jól elvannak a mamával csak hát, tartok tőle, hogy 2-3 napig is ellennének-e egymással nélkülünk.
én előbb kipróbálnám az ottalvást úgy, hogy érte tudjak menni bármikor, ha gond van. kicsit éles helyzetnek érzem, hogy ők is idegen helyre viszik a picit ráadásul több napra, ami szintén új lesz neki és még ti is elutaztok.
ha szeretnéd elengedni, engedd, de előtte tegyetek egy próbát a nagyiéknál! :-)
amúgy jó pihenést nektek!!!
Menjetek csak el nyugodtan a pároddal!
Előtte csináljatok egy próba éjszakát a nagyiéknál!
A fiam ennyi idősen már volt a nagyiéknál 2-3 éjszakát is..
A fiam már volt ekkora korában ott, a lányom 15 hónapos múltkor aludt ott először, mi koncerte mentünk.
A bátyja is ott volt.
Sőt a fiam 5 éves kora óta minden nyáron elutazik anygszüleivel 2-3 hétre Horvátországba.
Én elengedném, a nagyszülők hagy unokázzanak, ti meg gondolom jól ellesztek apároddal:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!