21. héten tartunk, 3 babánk lesz. 2 kislány, a harmadik nem fordul az uh-felé, de nekem egészen erős az a megérzésem, hogy ő is kiscsaj ;)
Az első két manó nevét már megtaláltuk: Evelin (a kedvenc nevem) és Kamilla (a férjem kedvenc neve). Viszont a 3. babának még ötletünk sincs, hogy mi legyen a neve. Valami olyant keresünk, ami stílusban illik az Evelinhez és a Kamillához. Minden ötletet szívesen fogadnánk :)
50es, képes lennél így kiszúrni a gyerekeddel? Havasi Kamilla, Liliom Viola... ismerősöm Földi Ibolya, halálra szekálták már általános óta. Szép nevek amúgy de nem ilyen vezetéknévhez..ennyi erővel lehetne Havasi Gyopár is azt is engedélyezik....
2017. aug. 2. 10:53
53/63 anonim válasza:
Igen, adnám ezeket a neveket, és nem érezném kiszúrásnak, nekem tényleg tetszenek. Inkább legyen egyedi, különleges neve, mint hogy Ő legyen a sok közül az egyik pl Anna, Hanna, Panna a csoportjában.
2017. aug. 3. 21:44
54/63 anonim válasza:
Inkább legyen egy a sok közül mint kapjon valami röhejes nevet csak azért hogy anyuci különlegesnek érezze őt. De mindenki úgy szúr ki a gyerekével ahogy akar, a felelősséget is neki kell vállalnia ha a gyerek megkérdezi miért csinálta ezt vele.
2017. aug. 3. 21:52
55/63 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ezek a röhejes név kategóriába tartoznának.
Mások vagyunk, más a véleményünk. Ennyi!
2017. aug. 3. 22:26
56/63 anonim válasza:
Nekem a Kérdező 10-es listájából ezek tetszenek:
Elina helyett Alina, Elinával nem tetszik; Alina viszont az egyik kedvenc nevem, és szerintem az jobban passzol a vezetéknévhez
Boróka -ez számomra túl kislányos név, én nem adnám a gyerekemnek
Heléna : az i-h a két szó elválasztódásánál nem olyan kellemes együtt; szóval ez mégse a best talán, de nem rossz.
Noémi -ezzel szerintem tök jól hangzik
Viola - ez klassz
2017. aug. 3. 23:15
57/63 anonim válasza:
56.vagyok,tehát én az egyik nevet kicsit megvariálnám, és ezután akkor én Alina, Noémi, Violát adnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!