Hármasikreknek babakocsi?
Hármas ikreknek keresünk babakocsit, de sajnos nincs nagyon választék.
1. [link]
2. [link]
ezt a kettőt néztük ki.
Remélem tudtok segíteni tapasztalatokkal vagy tanácsokkal.
Illetve véleménnyel hogy melyik lenne jobb , praktikusabb, kényelmesebb.
Mi kicsit tartunk a másodiktól mert attól tartunk hogy borulna.
Előre köszönöm.
Én az elsőt választanám. Megbízható, és jó márka. Másrészről könnyebbnek tűnik vele közlekedni.
A másodikról még nem hallottam, de nekem is fura az ülések elrendezése.
Szia!
Youtube videók után, inkább a PP-t választanám. Hozzá vehettek PP hordozót, amit rá tudtok csatlakoztatni a vázra. Könnyebben kezelhető, mint a Baby Active. Elég hosszú leszel, de a másikkal sem lenne egyszerűbb a közlekedés. Liftezni nem nagyon fogsz tudni, viszont sima kocsi szélességű leszel, ami nagy előny.
Azt azért mérjétek le, hogy a kocsiba befér-e a váz.
A padkázás szintén nem lesz egyszerű.
Én használtam a PP-t, nagyon rossz volt. Teljesen irányíthatatlan volt, az előző verzióban a pántokat egy irattartó kapocs szerű izé fogta oda, 5 perc alatt, az első előredőléstől kijött a helyéről, és az ötpontos biztonsági övből hármas lett. A gyerekek nem láttak ki semmit kb, csak ha törzsből kifordultak oldalra. Patkázni egyszerűen nem lehetett vele, a hatalmas erőkar miatt, a BKVról le kellett mondanunk 100%-ban. Emelkedőkre esélytelen fölmenni vele, mert súlya van. Bár, közlekedni a másikkal sem lehet könnyű. Nem tartom ugyan szerencsésnek, ha nincsenek a gyerekek egy szinten, de még mindig inkább, mint a pp. Nálunk amúgy az lett a megoldás, hogy vettünk egy kicsi, 'könnyű' ikerkocsit és egy hordozót, így tudtunk BKV-zni, aztán mikor a gyerekek már tudtak járni, kettő sétált, a harmadik a hátamon.
Amúgy a borulást én úgy tesztelném, fogok egy táskát, belepakolok 10 kilónyi cuccot, elmegyek a boltba, és belerakom a táskát az első mózesbe. Ha úgy nem illeg, nem valószínű, hogy három kb egyforma súlyú gyerekkel felborulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!