Hármasikreknek név?

Figyelt kérdés

21. héten tartunk, 3 babánk lesz. 2 kislány, a harmadik nem fordul az uh-felé, de nekem egészen erős az a megérzésem, hogy ő is kiscsaj ;)

Az első két manó nevét már megtaláltuk: Evelin (a kedvenc nevem) és Kamilla (a férjem kedvenc neve). Viszont a 3. babának még ötletünk sincs, hogy mi legyen a neve. Valami olyant keresünk, ami stílusban illik az Evelinhez és a Kamillához. Minden ötletet szívesen fogadnánk :)

2017. júl. 1. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
68%

Abigélre szavazok :)

Esetleg Dalma...

2017. júl. 1. 21:43
 22/63 anonim ***** válasza:
87%
Villo, Lelle, Reka.
2017. júl. 1. 21:59
 23/63 anonim ***** válasza:
67%
A felsoroltak közül szerintem nagyon szép a Sarolta. Hargitai Sarolta, Hargitai Kamilla és Hargitai Evelin.
2017. júl. 1. 22:13
 24/63 anonim ***** válasza:
67%
Szabina szerintem szép lenne
2017. júl. 1. 22:27
 25/63 anonim ***** válasza:
34%

Nekem elsőre az Anna "jött".

Margit? hARGITai mARGIT (ez kicsit eröltetett, nem? bár lehet, hogy nektek bejön).

A Dalma is jó, ezt más is írta.

Ha netán mégis fiúcska lenne a harmadik, akkor mit szóltok a Pálhoz? 🙂

2017. júl. 1. 23:25
 26/63 A kérdező kommentje:

14-es, mi a probléma? Nem lehet mindenkinek ősmagyar neve. Elképzeltem, ahogy néhány év múlva a kis Bejke, Enéh és Rege az udvaron játszanak... Honfoglalást :D

Bocsi, nem akarom elviccelni a témát, meg egyébként semmi bajom a magyar eredetű nevekkel, de a sajátjaimnak nem tudom elképzelni egyiket sem. A történelemtanár bátyám jut eszembe ezekről a nevekről, meg a honfoglalás.

2017. júl. 2. 07:07
 27/63 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat :)
2017. júl. 2. 07:07
 28/63 A kérdező kommentje:
Ha a harmadik baba mégis kisfiú lenne, akkor Illés (Isi) vagy Mihály (Misi) lenne. De tuti kislány :) Szerdán megyünk 4D uh-ra, hátha ott kiderül.
2017. júl. 2. 07:15
 29/63 anonim ***** válasza:
78%

14-es válaszoló látom tombolnak a hormonjaid.

Szerintem semmi közöd ahhoz,ki milyen nevet ad a gyermekének.

Emelj a magnézium adagodon,ha ennyire dúlnak a hormonok benned 😉

2017. júl. 2. 09:32
 30/63 anonim ***** válasza:
80%

Teodóra?

De tetszik még a Dorottya, Johanna, Viktória, Rebeka, Veronika, Natasa, Melinda, Renáta, Orsolya, Júlia, Liliána, Dorina, Fruzsina, Borbála, Sarolta

2017. júl. 2. 15:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!