Hármasikreknek név?
21. héten tartunk, 3 babánk lesz. 2 kislány, a harmadik nem fordul az uh-felé, de nekem egészen erős az a megérzésem, hogy ő is kiscsaj ;)
Az első két manó nevét már megtaláltuk: Evelin (a kedvenc nevem) és Kamilla (a férjem kedvenc neve). Viszont a 3. babának még ötletünk sincs, hogy mi legyen a neve. Valami olyant keresünk, ami stílusban illik az Evelinhez és a Kamillához. Minden ötletet szívesen fogadnánk :)
Abigélre szavazok :)
Esetleg Dalma...
Nekem elsőre az Anna "jött".
Margit? hARGITai mARGIT (ez kicsit eröltetett, nem? bár lehet, hogy nektek bejön).
A Dalma is jó, ezt más is írta.
Ha netán mégis fiúcska lenne a harmadik, akkor mit szóltok a Pálhoz? 🙂
14-es, mi a probléma? Nem lehet mindenkinek ősmagyar neve. Elképzeltem, ahogy néhány év múlva a kis Bejke, Enéh és Rege az udvaron játszanak... Honfoglalást :D
Bocsi, nem akarom elviccelni a témát, meg egyébként semmi bajom a magyar eredetű nevekkel, de a sajátjaimnak nem tudom elképzelni egyiket sem. A történelemtanár bátyám jut eszembe ezekről a nevekről, meg a honfoglalás.
14-es válaszoló látom tombolnak a hormonjaid.
Szerintem semmi közöd ahhoz,ki milyen nevet ad a gyermekének.
Emelj a magnézium adagodon,ha ennyire dúlnak a hormonok benned 😉
Teodóra?
De tetszik még a Dorottya, Johanna, Viktória, Rebeka, Veronika, Natasa, Melinda, Renáta, Orsolya, Júlia, Liliána, Dorina, Fruzsina, Borbála, Sarolta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!