Hármasikreknek név?

Figyelt kérdés

21. héten tartunk, 3 babánk lesz. 2 kislány, a harmadik nem fordul az uh-felé, de nekem egészen erős az a megérzésem, hogy ő is kiscsaj ;)

Az első két manó nevét már megtaláltuk: Evelin (a kedvenc nevem) és Kamilla (a férjem kedvenc neve). Viszont a 3. babának még ötletünk sincs, hogy mi legyen a neve. Valami olyant keresünk, ami stílusban illik az Evelinhez és a Kamillához. Minden ötletet szívesen fogadnánk :)

2017. júl. 1. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
89%

Hát nehéz lesz mert az Evelin és a Kamilla is teljesen más stílusú név:-D

Én a hármaskának is hasonló hosszúságú nevet néznék, a közepesen gyakori nevekből mint a tesóké.

Mondjuk ezekhez mit szólsz? Izabella, Abigél, Eszter, Antónia, Boglárka, Fruzsina, Henriett, Patrícia, Tímea, Zsanett

2017. júl. 1. 19:44
 2/63 anonim ***** válasza:
32%
Fú, az Evelin pedig nekem nagyon gáz, amellé nem tudok mit mit mondani, de a Kamillához tetszene az Izabella vagy Boglárka.
2017. júl. 1. 19:46
 3/63 anonim ***** válasza:
68%
Nem feltétlenül illik az Evelinhez és Kamillához (ami a saját nevem is), de nekem ezek a favoritok: Róza, Rita, Zita, Ella, Felícia. :)
2017. júl. 1. 19:49
 4/63 anonim ***** válasza:
92%

Lehet én vagyok elborult de én nem adnék két egyfajta nevet. Pl. nem adnék virágnevet mert akkor az Evelin lenne a kakukktojás a sorban, vagy nem adnék se E se K betűset.

Én olyan vonalon indulnék el, hogy legyen 3 szótagos mint a másik kettő, de mivel az Evelin magas, Kamilla vegyes hangrendű, így a 3. baba lehetne mély.

Pl.: Borbála, Dorottya, Laura, Tamara, Sarolta, Ramóna, Johanna, Ágota.

2017. júl. 1. 19:54
 5/63 anonim ***** válasza:
14%
Ha nekem 3-as lány ikreim lettek volna, így neveztem volna el őket: Fióna, Fiorella, Filoména
2017. júl. 1. 19:55
 6/63 A kérdező kommentje:
Az Abigél és a Johanna tetszik, de szívesen fogadunk még más ötleteket is :)
2017. júl. 1. 19:58
 7/63 anonim ***** válasza:
37%
Kamilla, Johanna, Abigel.
2017. júl. 1. 20:04
 8/63 anonim ***** válasza:
65%
Emília, Magdaléna
2017. júl. 1. 20:15
 9/63 anonim ***** válasza:
75%

Diána, Natália, Rebeka, Laura

tetszik még az Emília de Evelin mellé nem adnám mert akkor a Kamilla különbözik nagyon.

2017. júl. 1. 20:15
 10/63 anonim ***** válasza:
77%
Először is nagy gratula! Tudhatnánk az apuka vezetéknevét, ha nem titok? Akkor talán könnyebb lenne.
2017. júl. 1. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!