Hármasikreknek név?
21. héten tartunk, 3 babánk lesz. 2 kislány, a harmadik nem fordul az uh-felé, de nekem egészen erős az a megérzésem, hogy ő is kiscsaj ;)
Az első két manó nevét már megtaláltuk: Evelin (a kedvenc nevem) és Kamilla (a férjem kedvenc neve). Viszont a 3. babának még ötletünk sincs, hogy mi legyen a neve. Valami olyant keresünk, ami stílusban illik az Evelinhez és a Kamillához. Minden ötletet szívesen fogadnánk :)
Hát nehéz lesz mert az Evelin és a Kamilla is teljesen más stílusú név:-D
Én a hármaskának is hasonló hosszúságú nevet néznék, a közepesen gyakori nevekből mint a tesóké.
Mondjuk ezekhez mit szólsz? Izabella, Abigél, Eszter, Antónia, Boglárka, Fruzsina, Henriett, Patrícia, Tímea, Zsanett
Lehet én vagyok elborult de én nem adnék két egyfajta nevet. Pl. nem adnék virágnevet mert akkor az Evelin lenne a kakukktojás a sorban, vagy nem adnék se E se K betűset.
Én olyan vonalon indulnék el, hogy legyen 3 szótagos mint a másik kettő, de mivel az Evelin magas, Kamilla vegyes hangrendű, így a 3. baba lehetne mély.
Pl.: Borbála, Dorottya, Laura, Tamara, Sarolta, Ramóna, Johanna, Ágota.
Diána, Natália, Rebeka, Laura
tetszik még az Emília de Evelin mellé nem adnám mert akkor a Kamilla különbözik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!