Hármasikreknek név?

Figyelt kérdés

21. héten tartunk, 3 babánk lesz. 2 kislány, a harmadik nem fordul az uh-felé, de nekem egészen erős az a megérzésem, hogy ő is kiscsaj ;)

Az első két manó nevét már megtaláltuk: Evelin (a kedvenc nevem) és Kamilla (a férjem kedvenc neve). Viszont a 3. babának még ötletünk sincs, hogy mi legyen a neve. Valami olyant keresünk, ami stílusban illik az Evelinhez és a Kamillához. Minden ötletet szívesen fogadnánk :)

2017. júl. 1. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
67%

Kinga? Anna? Emma? Hanna?

Nagyon gratula a babákhoz!! :)

2017. júl. 7. 16:50
 42/63 anonim ***** válasza:
74%

Johanna

Ez ugyanúgy 3 szótagú, mint a másik két név, és a családnévhez is illik.

2017. júl. 7. 20:01
 43/63 anonim ***** válasza:
28%
Valaki említette a Johannát meg a Ramónát, engem ezek fogtak meg, elég lágyak az n és m hangok miatt, háromtagúak is. De ti tudjátok.
2017. júl. 8. 08:17
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Abigél, Adél, Adrienn, Aliz, Anett, Anikó, Anna, Aranka, Barbara, Bernadett, Blanka, Boglárka, Boróka, Cecília, Cintia, Csenge, Csilla, Debóra, Diána, Dominika, Dóra, Dorottya, Fanni, Flóra, Gerda, Ibolya, Ildikó, Irma, Jázmin, Jolán, Judit, Júlia, Laura, Lenke, Letícia, Lídia, Lili, Lilla, Linda, Lukrécia, Magdolna, Margaréta, Mónika, Napsugár, Natália, Nelli, Nikolett, Noémi, Nóra, Ottília, Panni, Patrícia, Petra, Renáta, Rita, Róza, Rozália, Sarolta, Stella, Szonja, Teodóra, Terézia, Tímea, Tünde, Veronika, Vilhelmina, Villő, Viola, Zita, Zoé, Zsanett, Zsófia, Zsuzsa
2017. júl. 10. 12:31
 45/63 anonim ***** válasza:
77%
Nekem mindenképp Borbála a favorit, ami még passzol is! :)
2017. júl. 28. 18:48
 46/63 anonim ***** válasza:
26%
Na, mi lett a döntés?
2017. júl. 29. 15:32
 47/63 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de most itt vagyok és mondom a fejleményeket: az Evelin név kiesett a listából, mert a férjem húga is most vár babát és ők nagyon szeretnék ezt a nevet, úgyhogy "átengedtük" nekik. Voltunk uh-n, a harmadik is csajszi 💖💖💖 Arra jutottunk, hogy mindhármuknak 3 szótagú neve lesz, de még mindig nem tudtuk biztosra eldönteni, csak próbálgatjuk a neveket a vezetéknevünkhöz. Itt a top 10-es listánk:

Hargitai Abigél

Hargitai Boróka

Hargitai Elina

Hargitai Heléna

Hargitai Johanna

Hargitai Kamilla

Hargitai Liliom

Hargitai Miléna

Hargitai Noémi

Hargitai Viola

2017. júl. 31. 15:09
 48/63 anonim ***** válasza:
82%

A vezetéknevetekkel a Boróka, Kamilla, Liliom, Viola olyan mintha egy növény neve lenne így ezeket biztos hogy nem adnám.

Ami nekem tetszik a listátokból az a Hargitai Johanna és a Hargitai Abigél. A Heléna is szép, de nem meg a vezetéknévhez.

2017. júl. 31. 15:13
 49/63 anonim ***** válasza:
84%
Abigél,Johanna,Noémi
2017. júl. 31. 15:46
 50/63 anonim ***** válasza:
64%

Ha már listások, én lehet hogy összeállítanám a saját kis csokromat, és Liliom, Kamilla, Viola mellett döntenék.

Ezeken kívül még a Boróka és a Heléna tetszik, a többit nem választanám.

2017. júl. 31. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!