Pedagógusnapra mit ajándékoztok az óvónőknek? Csoportszinten gondoltam.
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 14:12
1/5 anonim válasza:
Én egy szép nagy bokrétát, vagy cserepes orchideát, anyagi helyzettől függő nagyságban. Ha ilyet nem akartok, akkor ajándékcsomagot, olyan dolgokból, amit egy óvónéni nem biztos, hogy megengedhet magának. Inkább kisebb, de minőségi kávé, tea, csoki, kakaó, keksz, esetleg könyv, újság előfizetés pl. Éva, vagy Maie Claire, attól függ milyen típusú, korú a hölgy.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. máj. 24. 14:43
3/5 anonim válasza:
Mi is sokat agyaltunk, váza, pohár, giccses akármi ezer lehet már nekik otthon, a könyvet nem tudod mi is lenne jó.... Kötényt találtam ki, napraforgósat, mert napraforgó csoport vagyunk. Felkutattam mindent, persze hogy nem kaptam napraforgós kötényt, de szerencsére anyag van, így varratok kötényt, meg mellé egy konyharuhát. Virágot kapnak még mellé.
4/5 anonim válasza:
Ha minden szülő összedob egy megbeszélt összeget , akkor ajándékutalvány virágkosárral . Ha egyénileg ,akkor kis ajándék , csoki , orchidea, tea , parfüm , testápolócsomag , vagy valami ehhez hasonló .Tényleg amit úgyse venne meg magának . Tudvalevő hogy a pedagógusok bére rettentő kevés :-(
5/5 anonim válasza:
Ja és írd bele a csomagban a gyermeked nevét . Ha több ajándékot is kap , hasonló tasakokban , nem biztos , hogy tudni fogja /emlékezni fog melyiket kapta tőled :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!