3hónapja szültem, hogy toleráljam a páromnak, hogy nem segít?
Nem baj,ha nem értesz egyet, mindenkinek joga van a saját véleményéhez,szerencsére nekem nincs ilyen gondom, de ha lenne,bíznék benne hogy megtalálom azt aki másként gondolja,mint Te.remélem Te is boldog vagy,és nem kell más gyerekét majd egyszer "megszeretned".
3 hós kislány anyukája
Olyan képtelenségeket állítasz, hogy az már fáj. Miből gondolod, hogy az én gyerekem majd nem mehet osztálykirándulásra, meg nem tudok majdneki ruhát venni, stb.? Szerinted én iskolás koráig GYED-en leszek? Természetesen visszamegyek dolgozni, van nekem munkahelyem, ahová várnak vissza. És a szüleimet nem zsigerelem, segítenek, mert szeretnek, és az unokájukat is szeretik, amúgy relatív, hogy mennyire idősek, 45 illetve 50 évesek. Én ugyenezt megtenném a gyerekemért felnőtt korában. Nem élünk a nyakukon, nem tőlük kérek pénzt arra, hogy a gyereknek vegyek ezt-azt, más kérdés, hogy amíg nem tudok visszamenni dolgozni, kisegítenek. Örülnék, ha erre nem lenne szükség, de nem érzem azt, hogy rajtuk élősködöm. Biztos nagyon kellemes neked a mindent fenntartó és megoldó családapa képében tetszelegni, de nem tudom miért nem tudod elfogadni, ha valaki ki mer lépni egy rossz kapcsolatból és nem akarja, hogy a gyereke ellenségeskedő, feszült környezetben nőjjön fel, hazug párkapcsolati mintákat elsajátítva. Ahogy látom - és javíts ki ha tévednék - téged zavar az, ha egy nőnek öntudata van, és nem éri be azzal, ha kiosztják rá a házicseléd szerepet.
Az meg, hogy mennyire volt feleőtlenség gyereket vállalnom... Nos, ha láttam volna jelét annak, hogy mi várható a későbbiekben, én sem tartottam volna jó ötletnek, hogy gyerekünk legyen. Lehet, hogy valamilyen szinten én is hibás vagyok, és elnéztem ezt-azt, de a vastagja csak akkor jött, amikor már nem volt visszaút (mármint gyerekvállalás terén). Szóval nem lehet kijelenteni, hogy felelőtlen az, aki egyedül "marad" a gyerekével. Már engedtessék meg, de én büszke vagyok rá, hogy nem maradtam meg gyáván egy rossz kapcsolatban, hanem a gyerekem - és a magam - érdekét is nézve mertem lépni.
Hagy csak... Aki ilyen hímsoviniszta azt úgyse lehet meggyőzni arról, hogy a férfi meg a nő ugyan olyan értékű személy. Ha rajta múlna, akkor eltörölné a nők szavazati jogát is, mert hogy minek kell az nekik, majd a férjük dönt helyettük. Meg hogy a nőnek ahhoz van joga, hogy a férjét boldoggá tegye... Na persze. Azt ki is kell érdemelni. De az ilyenek ezt sose fogják megérteni.
az egyedülálló anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!