3hónapja szültem, hogy toleráljam a páromnak, hogy nem segít?
Kedves előző hozzászóló, úgy érzem, hogy válaszod nekem szólt.
Ezek szerint én homokos papucs vagyok? :D Nagyon tévedsz, egy férfi nem attól férfias, hogy tahó a feleségével, sőt.
Nálunk:
- Asszony főz
- Asszony mos
- Asszony vasal
- Asszony takarít
- Asszony mosogat
- Asszony kiteszi a ruháim és reggelit készít, amikor munkába indulok
- Asszony jár a boltba
- Asszony vacsorával vár haza
- Asszony lenyírja a füvet, ha nincs rá időm
- stb.
Papucs vagyok azért,
- mert imádok a gyerekemmel foglalkozni és erre minden percet meg is ragadok (éjszaka is jó látni a csöppségem)?
- mert hagyom asszonykám 5 után kicsit leülni a tévé/újság/internet elé?
No comment.
Kedves " 2 hónapos apuka" !
Az én férjem,ha ilyeneket vágna hozzám,biztos lehetsz benne, másnap már nem lennék mellette.Igen jogod van válaszolni neked is,mint mindenkinek,de szégyen hogy sajnos vannak férfiak akik ezt így látják,és nem veszik figyelembe,hogy igenis nagyon nehéz egy pici babával,egyedül,nyakig a házimunkában,állandóan éjszakázva,idegeskedve,mikor miért sír,mi lehet a baja,miközben édes apuka nyugodtan alussza az igazak álmát,és napközben is csak annyit mond,Te akartad-ahogy írta a kérdező,ezt ketten vállalták be.Nagyon dühít az ilyen felfogás,és sajnálom a párod!
Az én párom nem főz,nem takarít,nem kel fel éjjel a picihez, de állandóan dolgozik,van hogy éjjel jár haza,és ezt tiszteletben tartom.De ha otthon van segít,igaz néha kérni kell, de akkor szó nélkül.
Hmm, vannak furcsa férfiak/apukák!
Nekem szerencsém van, az én párom hasonló a "17 hónapos" apukához::)-micsoda mázlim van, ahogy így olvasgatom a hozzászólásotokat.
Nekem du. 4 óra után már nincs gondom a babámra, apa hazahozza a nagyobbat és onnantól -ha éjfélig is van fent a baba- övé a lányunk. Eteti, átöltözteti, fürdeti, ringatja, játszik vele...sétálunk...
Ő is rengeteget dolgozik, sokszor úgy szokott itthon dolgozni, hogy ringatja a lányunkat. Azt mondja a gépet fél kézzel is tudja nyomkodni. Amikor gépet kell összeállítania, javítania akkor persze én babázok. De leginkább eltolja arra az időre miután elaludt a lánykánk (van, hogy 2-3 körül fekszik le és 6-kor kel, mert viszi a fiunkat suliba). Sőt, messzebb megyek, sokszor Ő készíti a fiam reggelijét is, miután felkelt...
Nem várja el, hogy rend legyen mire hazaér, a főtételért még soha nem veszekedett velem. Erre jut legkevesebb idő...
Ha nincs, hoz vacsorát v. eszik hideget...
Sőt, mindig morog, hogy ne a háztartással törődjek-aludjak nappal amikor a kislány is (mert éjjel elég rosszul alszik és elég sokat vagyok fent)- arra ráérek ha hazajön.
Persze én is segítek neki a céges dolgokban,amennyire tehetem "dolgozok", így legtöbbször én is csak 2 óra körül jutok ágyba...nálunk azt hiszem adok-kapok alapon működnek a dolgok...
Persze nem vagyunk tökéletes család, mi is szoktunk veszekedni...
De én azt hiszem, jobbat nem igen kívánhatnék.
És!
Ha olyan lenne mint azok az apukák akik szerint "mi ezért kapjuk a fizetésünket" engem többet nem látna, de minimum úgy nyakon vágnám, hogy csak nézne. És még itt hozzátenném melegiben - a párom nem papucs!
Pusztán ember, aki ugyan annyira szerette volna a lányunkat mint én, együtt izgultuk végig a 9 hónapot a szülést. Miért húzná ki magát a többi jó v. éppen rossz alól?
Osztozunk jóban-rosszban. És ez alól a gyereknevelés sem kivétel.
Nekem sosem kellene olyan férfi, aki csak addig szereti a gyereket míg csöndben van...
Egyébként ez az "asszonypajtás" tisztán engedi láttatni, hogy mennyire -nem- tiszteled a feleséged.
Vagy csak itt vagy legény a gáton, otthon meg megreguláznak...hmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!