3hónapja szültem, hogy toleráljam a páromnak, hogy nem segít?
Én is írtam, hogy elmennék ha ilyen férjem lenne.
Én sem tudnék gyesből elköltözni albérletbe (mert én ráadásul azt kapok), de szerencsére anyuékhoz mehetnék, van ott egy szobám, a méretét jobb nem firtatni. Hármunkra (két gyermekem meg én) igen igen kicsi lenne...de inkább az mint a mindennapos gyomorideg, kétség, rabszolgasors:(
Bár nekem olyan érzésem van, hogy csak szerettél volna 1-2 megerősítő (helyeslő) választ kapni arra, hogy milyen "rossz" férjed van. Egy kicsit kibeszélted magadból, ettől talán megnyugodtál, megkönnyebbültél...
Szerintem -azok alapján amit leírtál- más nincs, mint tűrni (van egy csúnya mondás "megszoksz v. megszöksz).
Te nem igen tudsz változtatni, ha a lelkifröccs nem hatott, nem tudsz továbbállni akkor marad az "elviselés".
Ami lehet, hogy az idő múlásával majd megszépül, és nem is látod majd ilyen borúsnak a dolgokat.
Az már persze le sem esik neked, hogy abból a nagy "fizetéséből" amit a feleséged kap te is eszel v. ruházkodsz...igaz? Ugyan. Miért nem mész el te gyesre, ha ilyen jól tudsz gazdálkodni mások idejével? Na? Ugyan, 1 nap múlva sírva szaladnál a háztól. Vajon mit vesztene a feleséged?! Kérdésem költői volt, köszönöm választ nem kérek.
Arról meg, hogy van e idő itt ülni csak annyit, ennyi a kisgyerekes anyukáknak is jár.
A férj meg ha éhes, hát készítsen magának vacsorát! Ha meg ennyi esze sincs, akkor megérdemli.
Egy anyuka nem egyenlő a háztartási rabszolgával, kedves.
Én is tudom lábamat lóbálva az akciókat lesni, hahaha, ne röhögtess, te ezt segítségnek nevezed?! Igazán férfias munka (csak nehogy sérvet kapj tőle), büszke lehetsz magadra, igazán.
Szerintem neked csak itt van nagy szád, otthon meg várnak sodrófával:)) Remélem 1-2X már jól odasóztak. Lehet, hogy attól lettél agyilag kevésbé jól karbantartott-ha érted mire gondolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!