Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyákat tényleg nem zavarja...

Az anyákat tényleg nem zavarja a kocsiban bömbölő gyerekük, miközben vásárolnak?

Figyelt kérdés

Általában péntek délelőttönként szoktam járni turiba, ilyenkor persze tele van az üzlet GYES-en lévő anyukákkal, akik bőszen válogatnak, és le sem sz*rják a babakocsiban üvöltő, bömbölő, vagy szimplán olyan "kisgyerekesen" sikítozó kölyküket. Nekem, mint a legtöbb vásárlónak, baromi idegesítő ezt hallgatni. A jelenség nem egyedi, MINDEN héten van legalább egy ilyen nő.

Megértem, hogy szeretnek turizni és azt is, hogy kell egy kis szabadság, miután a nap 24 órájában össze vannak zárva a gyerekkel, de komolyan, a többi ember nyugalma nem számít?

2017. máj. 28. 20:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
56%

Engem egy turiban kereskedők zavarnak azok vásárlok akik2-3 zacskonyit válogatnak át hogy potom pénzért megvegyék hogy utána 2-3-4x áron adják el.

Gyerekek nem zavarnak .

2017. máj. 29. 19:30
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
Dehogynem, engem borzasztóan zavar. De éhen azért nem halhatunk, mert én nem vásárolok be, hátha bőgni kezd a gyerekem. Turizni nem is próbálok mellette, de lehet olyan anyukákkal találkozol, akiknek muszáj ezt is gyerekkel intézni. Ráadásul a babák gyorsan nőnek, attól, hogy nincs, ki vigyázzon rá, még kell ruházni őket. Elhiszem, hogy zavaró, de ha a sajátod lesz így, még zavaróbb lesz. ;)
2017. máj. 29. 20:53
 33/37 anonim ***** válasza:
52%
Akkor menj be kérdező a nap bármely szakaszában az IKEÁba! Felér egy kínzással, komolyan! Turi ahhozképest semmi! Télen a hideg elől, nyáron a meleg elől viszik oda az anyukák játszani a gyereket. Aki meg vésárolni megy bukjon orrba a rohangászó, denevér hangú kölkökbe...
2017. máj. 29. 23:20
 34/37 anonim ***** válasza:
25%
Na ma is láttam ilyen díszpintyeket...A hájfejű kis csúfság keresztbe hisztizte az egész teszkót, a bambaképű szülei meg, mintha semmi sem történne. Nem szóltak rá, nem csináltak semmit. Kát bamba birka.
2017. máj. 30. 03:55
 35/37 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó,te egy nyomorult egy ember lehetsz....

Kérdező,neked viszont gondolom gyerek helyett ölbe kutyád van,azon éled ki a mélyben elveszett kevéske kis anyai ösztönödet,.ert ez az egyszerűbb,mi neked,mint egy borzasztó,utálatos,önző embernek ki is elégíti a vágyaidat.De kívánom,egyszer kapjon el a láz,hogy anya akarsz lenni,legyen egy kis angyalkád,de remélem egy pár bevásárlást végig fog neked visítani...

2017. máj. 30. 12:23
 36/37 anonim ***** válasza:
75%

Olvastam a kérdést, amikor ki lett írva, erre tegnap találkoztam egy anyával meg 9-10 hónap körüli lányával.

Eleve egy nagyon szűk helyet képzelj el, bolt jellegű. Betolta a babakocsit. A gyerek eleinte semmit sem csinált, aztán nem sokkal azelőtt, hogy fizetni kellett volna sírni kezdett, de anyuka még vásárolt, a többi vevő meg sorban állt, az egyetlen eladó meg segített neki, arrébb lépett azért amit anyuka kért. A gyerek sírni kezdett, de nem rendkívül hangosan. Az anyja elkezdte neki elővenni először az üvegét, aztán a kajáját, az eladó meg várta, hogy fizessen, ekkor már ketten álltunk a sorban. A kislánynak semmi sem kellett, sírt, gondolom unta azt ami történt. Hogy őszinte legyek úgy éreztem a kislány az én idegállapotomat is szimbolizálja. Anyuka meg csak "ne sírjál, mindjárt megyünk, mit adjak oda neked, jól ülsz?, nézd mit adok, stb..." Közben meg az eladó várta, hogy visszavegye a visszajárót, meg pakoljon már el, aztán meg mint egy kamion forduljon meg és menjen ki.

Azt hittem megőrülök attól a nőtől. Nem is a gyerekkel volt a baj. Inkább hallgattam volna 2 perc üvöltést, ő meg haladt volna kifele, mint az hogy nyugtatgatja, ahelyett hogy haladna. Ja és a gyerek kint azonnal elhallgatott, tehát fogalma nem volt az anyjának mikor olyan egyértelmű volt, hogy unja már a bezártságot. Szóval van, hogy a bömbölő gyerek anyja idegesítőbb, mint a sírás.

2017. máj. 30. 13:11
 37/37 anonim ***** válasza:
Engem is rohdtul idegesít, de tudom, ha gyerekem lesz, bizony a is fog hisztizni, mert nem engedek bizonyos dolgokban, ha felüvölti a fél világot, akkor sem.
2017. máj. 31. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!