Az anyákat tényleg nem zavarja a kocsiban bömbölő gyerekük, miközben vásárolnak?
Általában péntek délelőttönként szoktam járni turiba, ilyenkor persze tele van az üzlet GYES-en lévő anyukákkal, akik bőszen válogatnak, és le sem sz*rják a babakocsiban üvöltő, bömbölő, vagy szimplán olyan "kisgyerekesen" sikítozó kölyküket. Nekem, mint a legtöbb vásárlónak, baromi idegesítő ezt hallgatni. A jelenség nem egyedi, MINDEN héten van legalább egy ilyen nő.
Megértem, hogy szeretnek turizni és azt is, hogy kell egy kis szabadság, miután a nap 24 órájában össze vannak zárva a gyerekkel, de komolyan, a többi ember nyugalma nem számít?
Egyetertek :) A kisgyerek hisztije olyan hogy az a hatasos ha nem veszel rola tudomast.
De adok egy otletet: ne a hasznaltruhasnal turj, hanem menj Orsay-ba, Mango-ba, Stradivariusba, stb., ott nincs babakocsis anyuka.
Szóval attól már "naccsasszony" vagyok, hogy idegesítenek az üvöltő kölykök? :D Egyáltalán ki az, akit nem idegesítenek? A gyereksírás eleve úgy lett kitalálva, hogy idegőrlő legyen az ember számára, és el akard hallgattatni...
Egyébként köszönöm a nagyon hasznos tanácsokat, szoktam járni butikokba is, de nem mintha a plázába nem engednék be a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!