Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyákat tényleg nem zavarja...

Az anyákat tényleg nem zavarja a kocsiban bömbölő gyerekük, miközben vásárolnak?

Figyelt kérdés

Általában péntek délelőttönként szoktam járni turiba, ilyenkor persze tele van az üzlet GYES-en lévő anyukákkal, akik bőszen válogatnak, és le sem sz*rják a babakocsiban üvöltő, bömbölő, vagy szimplán olyan "kisgyerekesen" sikítozó kölyküket. Nekem, mint a legtöbb vásárlónak, baromi idegesítő ezt hallgatni. A jelenség nem egyedi, MINDEN héten van legalább egy ilyen nő.

Megértem, hogy szeretnek turizni és azt is, hogy kell egy kis szabadság, miután a nap 24 órájában össze vannak zárva a gyerekkel, de komolyan, a többi ember nyugalma nem számít?

2017. máj. 28. 20:46
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Bár való igaz, egyszer láttam egy kísérletet a gyerek elhallgattattatására, ami abban merült ki, hogy a nő odanyújtott neki egy kupac ruhát, amit a gyerek persze bőszen tömött is a szájába...
2017. máj. 28. 20:48
 2/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem zavar. Inkább az ilyen nyivákoló libák zavarnak, mint te vagy.
2017. máj. 28. 20:55
 3/37 anonim ***** válasza:
73%

Egyetertek :) A kisgyerek hisztije olyan hogy az a hatasos ha nem veszel rola tudomast.

De adok egy otletet: ne a hasznaltruhasnal turj, hanem menj Orsay-ba, Mango-ba, Stradivariusba, stb., ott nincs babakocsis anyuka.

2017. máj. 28. 21:00
 4/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem zavar. Általában okkal hagyják sírni a gyereket. Nem lehet mindig az amit a baba akar, ellenkező esetben az anyuka még a wcre sem tudna elmenni.
2017. máj. 28. 21:01
 5/37 anonim ***** válasza:
62%
Marmint ELSOVEL egyetertek ;)
2017. máj. 28. 21:01
 6/37 anonim ***** válasza:
67%
Mint nekem ma a gyerekem a húspult előtt a boltban.. aki éppen előttünk állt nem igazán kedvelte, hogy a gyerekem kiabál de majd azért nem fogunk enni, hogy másnak ne kelljen hallgatni az az 1 perc alatt mi? (Amúgy meg az apuka dolgozott ma 2-ig a bolt meg nyitva van délig, szóval muszáj volt vinni boltba a gyereket akármilyen rossz napja volt.)
2017. máj. 28. 21:03
 7/37 anonim ***** válasza:
75%
Egyebkent viccen kivul, ha ekkor naccsasszony vagy, hogy turkalas kozben nem zavarhatjak a nyugalmad, talan butikba kellene jarnod, nem a turkaloba....
2017. máj. 28. 21:03
 8/37 anonim ***** válasza:
63%
Nem zavar.
2017. máj. 28. 21:08
 9/37 anonim ***** válasza:
48%
Turiba nem járok. De a boltokban ugyan ez can. Rettenetesen idegesítő. Nekem is van gyerekem, de ilyen sose volt.
2017. máj. 28. 21:13
 10/37 A kérdező kommentje:

Szóval attól már "naccsasszony" vagyok, hogy idegesítenek az üvöltő kölykök? :D Egyáltalán ki az, akit nem idegesítenek? A gyereksírás eleve úgy lett kitalálva, hogy idegőrlő legyen az ember számára, és el akard hallgattatni...

Egyébként köszönöm a nagyon hasznos tanácsokat, szoktam járni butikokba is, de nem mintha a plázába nem engednék be a gyerekeket.

2017. máj. 28. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!