Az anyákat tényleg nem zavarja a kocsiban bömbölő gyerekük, miközben vásárolnak?
Általában péntek délelőttönként szoktam járni turiba, ilyenkor persze tele van az üzlet GYES-en lévő anyukákkal, akik bőszen válogatnak, és le sem sz*rják a babakocsiban üvöltő, bömbölő, vagy szimplán olyan "kisgyerekesen" sikítozó kölyküket. Nekem, mint a legtöbb vásárlónak, baromi idegesítő ezt hallgatni. A jelenség nem egyedi, MINDEN héten van legalább egy ilyen nő.
Megértem, hogy szeretnek turizni és azt is, hogy kell egy kis szabadság, miután a nap 24 órájában össze vannak zárva a gyerekkel, de komolyan, a többi ember nyugalma nem számít?
Most akkor melyik állításod igaz?
"ilyenkor persze tele van az üzlet GYES-en lévő anyukákkal, akik bőszen válogatnak, és le sem sz*rják a babakocsiban üvöltő, bömbölő, vagy szimplán olyan "kisgyerekesen" sikítozó kölyküket."
Itt azt állítod, hogy tele van ilyen anyákkal az üzlet. Majd egy mondattal lejjebb:
" MINDEN héten van legalább egy ilyen nő. "
Vagy skizofrén vagy, vagy csak megjött, vagy pedig annyira magányos vagy, hogy vasárnap este nincs ennél jobb dolgod, mint ezen hisztizni.
"Nekem, mint a legtöbb vásárlónak"
Hidd el, a legtöbb vásárló észre sem veszi.
De, engem zavar mikor üvölt a gyerekem a babakocsiban. De egy 1 évesnek hiába magyarázom a nem csak engem, de a körülöttem lévő 20 másikat is irritálja a bőgés. Ő pont leszarja. Bevásárolnom pedig KELL.( mondjuk én szerencsére az ilyen havi butikozás, turkálás alatt letudom passzolni apának a gyereket, de sokan nem) Azért meg bem fogom kézben cipelni, vagy odaadni neki azt amit éop "megkíván" mert sír.
Azt is megkell tanulnia h türelmesnek kell lennie ( még az olyan emberekkel is mint pl Te :))
szerinted az anyukáknak az a hobbijuk hog nyugos uvolto gyerekkel jarnak a butikokba hogy masokat idegesitsenek?
mint anyuka, legtobb esetben ugy idozitem a barmilyen vasarlasaim hogy a gyerek otthon maradjon, ha ez nem megoldhato probalok olyankorra idoziteni mikor kipihent és bájosra zabálta magát, de még akkor is van havonta legalabb egy olyan alkalom, hogy úgy kerulok vele peksegbe boltba butikba stb hogy ott épp nincs rozsas hangulataba...vasarolni viszont nekunk anyaknak is muszaj, ha hiszed ha nem, altalaban nem csak magunk miatt hanem tesszuk ezt a csalad tobbi tagja számára, és ha mindemellett a gyerek ne adj isten dackorazakban van, bizony megnyugtatni sem tudom feltetlenul akarmilyen jo anya vagy és akarmilyen angyalka is a gyerek epp nem hisztis allapotaban...szoval legy egy kicsit toleransabb.
Bevallom őszintén, ez így önmagában nem zavar. Láttam már nevelt és neveletlen gyereket is üvölteni, nem tudhatom, hogy az előttem lévőnek mi baja van.
Az viszont szokott zavarni, hogy bizonyos emberek szabadon hagyják kisebb gyerekeiket pl bevásárlóközpontokban. Volt példa arra, hogy odajött eltarhálni a kosaramban lévő tartalmat, de olyan is volt, hogy mosdóban egy 5 éves forma kisfiú rámtépte az ajtót, mert nem tudta megvárni, míg anyukája pisil a mellettem lévő fülkében (amiben én voltam, nem lehetett jól bezárni, de a piros sáv jelezte, hogy vannak benn). Kellemetlen, na. Sőt, a kedvenc történetem az volt, mikor étteremben ebédeltünk, mikor a szomszéd asztaltól egy 2-3 éves forma gyerek odajött hozzánk magyarázni. Eleinte amúgy cuki volt (mint minden kisgyerek), de csak nem azért mentünk oda, hogy más gyerekét pesztráljuk. Mire anyuka, akit hangsúlyozom soha életemben nem láttam közölte, hogy ha zavar minket, küldjük csak el. Ez a felelősség abszolút áthárítása.... már bocs, de az ő gyerekére miért is én szóljak rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!