Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már most rossz anyának érzem...

Már most rossz anyának érzem magam. Normális ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A 26. hétben vagyok, tervezett gyerekről van szó, normális családi körülmények között élünk. Minden adott lenne a boldogsághoz, de most, hogy közeledik az idő, néha azt érzem, hogy már most fáradt vagyok és türelmetlen. Sokszor megbánom, hogy belevágtunk a csaladalapításba, pedig tényleg akartam én is babát. Kislány várunk és elkezdtünk neki bevásárolni és nem hiszem el, hogy ez velem történik. Más is érzett így? Kérlek, normálisan válaszoljatok! Köszönöm!

2017. máj. 28. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Egyaltalan nem vagy rossz anya, ne is gondolj erre! En ugyanebben a cipoben vagyok, miis szerettuk volna a babat, terhes lettem nagyon hamar, viszont mikor pozitiv volt a teszt megijedtem, tudtam hogy nincs vissza ut, de nem is akartam igazabol visszautat, csak megijedtem. Egyszer orultem madarat lehetett volna fogatni velem, masnap meg sirtam mint egy bolond, hogy felek nem leszek eleg jo, a legjobbat szeretnem nyujtani de mivan ha rossz anya leszek?? Es hetekig igyment orultem sirtam orultem sirtam, en sem voltam bolond csak a hormonok jatszottak velem. Meg tobb honap utan is ramjott, hogy mivan ha valamit rosszul csinalok majd? Mivan ha megis korai? De tudtam hogy mindent meg fogok tenni hogy tokeletes anya legyek es ez most is igy van, a felelem az uj dolgoktol teljesen termeszetes. Ettol fuggetlenul nagyon boldog vagyok es nagyon varom hogy jojjon mar. Kitartast! 38hetes
2017. máj. 29. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!