Már most rossz anyának érzem magam. Normális ez?
Sziasztok!
A 26. hétben vagyok, tervezett gyerekről van szó, normális családi körülmények között élünk. Minden adott lenne a boldogsághoz, de most, hogy közeledik az idő, néha azt érzem, hogy már most fáradt vagyok és türelmetlen. Sokszor megbánom, hogy belevágtunk a csaladalapításba, pedig tényleg akartam én is babát. Kislány várunk és elkezdtünk neki bevásárolni és nem hiszem el, hogy ez velem történik. Más is érzett így? Kérlek, normálisan válaszoljatok! Köszönöm!
Lehet csak megijedtél, hiszen nagyon sokminden meg fog változni. Az a baj, hogy szülés után is lesznek hormoningadozások meg fáradtság, az se egy könnyű időszak.
Próbálok visszaemlékezni én hogy éreztem magam első babát várva, megbánni nem bántam meg de néha éreztem azt, hogy megijedtem, terhesen is sok a panasz, a lemondás, utóbbi természetesen az egész anyaságra igaz de terhesség alatt nagyon új érzés még. És amikor a kezedben tartod a babádat már minden valóságos, amit most még csak elképzelsz. Ha valami nehéz is, a békésen szunyáló baba látványa majd szebbé tesz mindent.
Nem leszel rossz anya. És hidd el, nem vagy evvel egyedül.
Mi is terveztük a babát, mégis jól betojtam, mikor sikerült.
Ha a párod melletted áll, és segít kizökkenni, az már fél siker.
A hormonok teszik, ne aggodj, nagyon jo lesz :)
Marha nehez, nehezebb mint amit most el tudsz kepzelni, de jo nagyon!
Szerintem ez teljesen normális, hiszen nagy változás történik most az életedben. Én is hasonlóan reagálok.
Szerintem fontos, hogy tudj erről beszélni akár a pároddal, szüleiddel, barátaiddal és próbálj kikapcsolódni, amíg nincs meg a baba. Utána szerintem el fog múlni, de ha mégsem, akkor ne félj segítséget kérni, akár szakembertől, nincs ebben semmi szégyellnivaló. A babát biztosan nagyon fogod szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!