P3 as a citológiám, de az orvos azt mondta próbálkozhatunk nyugodtan tovább a babával?!
Veteles utan 1 hettel vettek le , kaptam kúpot es 4 hónap múlva kontroll ha az is p3 akkor "kell" aggódni.
Nem ertem.. ne menjek el inkabb magánorvoshoz?
Szia!
Ne haragudj akkor toroljuk az elozoket. Ezek alapjan meg cask valami bakterium van elszaporodva, ami megtamadta a sejteket es felboritotta a PHt.
Igy meg aztan foleg nyugodtan probalkozzatok.
Most azt nem ertem h multkor azt mondta probalkozhatunk most a masik doki h 3 honapot varjunk pedig mondtam h mem volt mutet. Na mindegy..
Voltam ma a sajat dokimnal
Vercsoporr vizsgalatra kell mennem mondta a doki de elfelejtetten ha valamilyen minuszos akkor valoszinuleg szúrnom kell majd magam valamilyen ellenanyaggal. Mert volt mar 2 kemiai terhessegem es ez a mostani. De a méhem vissza húzódott es a pezefeszkek rendben es a ciszta sehol.:)
P3 az gyulladas
P3 hpv okozza
Azt irod semmi baj csak p3 ?? Ez igy nem lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!