Szerintetek mennyire jó a Rossman Baby dream fürdető és ápolási termékcsaládok egy újszülött baba bőrének? Nyugodtan használhatjuk, vagy inkább csak azt amit ki ír az orvos?
Százszor inkább a DM és ROssmann sajátmárkás sensitív fürdetői és kozmetikumai, mint a gyógyszertári! Utána kell olvasni, minek mi az összetétele, döbbenet, hogy a gyógyszertári fürdető tele van kőolaj származékokkal és parabénekkel, amiket már felnőttkozmetikumokban is igyekeznek kerülni!!!
A dm és rossmann termékei viszont az "ökotest"-en jó minősítést kaptak, ez szerepel a dobozukon is...
Én csak ezeket használom a lányomnál mióta tudom. Gyógyszertári fürdetővel kezdtük ki is jött rajta az ekcéma, lecseréltük rossmann ultrasensitív fürdetőre és elmúlt! A popsikrémekkel is így vagyok egyébként, szintén dm-rossmann márkásat használok, vagy ha mondjuk fogzáskor kicsípi a popsiját, akkor sudocrem...a gyógyszetári ott is elég, hogy is mondjam, érdekes összetevőket tartalmaz. A kék tubusos pl full aluminium... magamra sem kenném, nem hogy a gyerekre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!