1 hetes babának ajándék?
Figyelt kérdés
Nemrég született meg az egyik ismerősöm kislánya és valami hasznos dolgot szeretnék venni neki ajándékba (pelenka, törlő, krém valami ilyesmi), de halvány fogalmam sincs sem a méretekről sem a fajtákról ....hát tulajdonképpen semmiről. Anyukák ti minek örülnétek vagy örültetek volna?2014. máj. 6. 16:00
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy miből milyet használnak. Inkább legyen oda a meglepetés, mint rossz ajándékot adni.
2/7 anonim válasza:
én ilyet kaptam szerintem nagyon jó,én nagyon örültem és mégsem az volt,hogy egy csomag pelust odaadtak....méretben new baby kell ilyen picinek 1 es vagy 2-es,és én a pampersre szavazok 2 gyereknél bejött:)
3/7 anonim válasza:
Vigyél valami jelképeset a mamának és a papának, a babának pedig egy csörgőt. A nagyobb ajándék legyen inkább dm-es vagy bababoltos ajándékutalvány.
Én annyira örültem neki, mert ezt bármire fel lehet használni. Pelus, popsitörlő, krém, mosószer... bármi, amire szükségük van. A bababoltos utalványt pedig később akár etetőszékre, ruhákra stb. is fel lehet használni.
4/7 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy mi jönne jól, mi például állandóan olyan pelenkát kaptunk, amelyik nem vált be. De az utalvány is jó ötlet.
5/7 anonim válasza:
Attól függ mennyit szánsz rá. Nekem is nemsokára megszül egy ismerősöm. Én pampers premium care pelenkát fogok venni (3kg-tól) és ruhát. Nekem is van gyermekem, én örülnék ennek. Játékkal ilyen pici még úgysem játszik.
6/7 anonim válasza:
Még egy ötlet: kapucnis babatörölköző (azt hiszem kifogónak hívják), amibe belehímezteted a baba nevét. Abból nem baj, ha több van, mindig hasznos, és a névvel egyedi is.
7/7 anonim válasza:
fehér body, 56os, vagy egyel nagyobb, abból sosem elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!