Nagytesó révén már elég sok játékunk van itthon, meg nem is szeretnénk nagyon költekezni névnapra, de mégis valami szép játékot szeretnék neki venni.
Köszönöm előre is az ötleteket!
2014. jan. 30. 16:34
1/7 anonim válasza:
szerintem egy 10 hónapos babának teljesen felesleges névnapi ajándék.. ha már nagyon akarsz venni, akkor csörgő, rágóka, ilyesmi... először is úgysem fog rá emlékezi, másodszor meg írtad, hogy rengeteg játék van otthon... tényleg szükség van még egy "lom"-ra otthon? :) 10 hónaposan még nem játszanak semmivel rendesen, de ezt te is tudod hisz van már egy nagy tesó...:) (és nem sértésnek szántam amit írtam, hanem feleslegesen szerintem ne dobj ki ilyenre pénzt az ablakon..)
2014. jan. 30. 16:44
2/7 anonim válasza:
Szerintem süss egy finom bababarát sütit (tojásfehérje helyett azonos mennyiségű víz, tej helyett zabtej, cukor csakis finomítatlan barna nád - én így csináltam), azt biztos értékelni fogja :)
Esetleg Wader-es kisautó? Az nem drága, az én kisfiam imádja őket :)
2014. jan. 30. 16:51
3/7 anonim válasza:
hát első ne is haragudj meg de ilyet írni,hogy ne vegyen mert ugyse emlékszik rá!Aha és ha majd pár év múlva visszanézik a fotókat akkor látja hogy nincs neki ajándéka!Előtte a tesónak meg járt??Na szóval neked lehet nincs is gyereked mert akkor nem írnál ekkora ostobaságot!
Kedves Kérdező!
Én a 11 hósomnak egy ilyet néztem ki,sztem ez nem olyan drága de biztos tetszene neki:
de van gyerekem... :) de én névnapból sose csináltam ekkora ügyet... születésnap az más.. de egy névnap??? minek már ekkora feneket keríteni neki??? amit a 2. írt, hogy legyen egy finom süti... az jó ötlet... de több ezer ft-ot kidobni valamiért amivel még csak nem is játszik különösebben???? minek???? bár aki megteheti és nem érdekli mire mennyit ad ki... hát csinálja... ő dolga :) miattam azt vesz a kérdező (és te is) amit akartok... én csak a véleményemet mondtam el, ráadásul nem is sértőn fogalmaztam... tehát nem értem a nagy kirohanásodat :) (mellesleg amikor visszanézem a gyerekkori képeinket tesómmal, sose azt nézzük a képeken hogy mikor melyikünk mit kapott... tehát te is tudsz írni jó nagy baromságokat :) vagy ennyire anyagias vagy... akkor meg csak sajnálni tudlak... )
2014. jan. 30. 21:34
5/7 anonim válasza:
1.valószínű,hogy a kérdező azért írta ki a kérdést mert ötleteket várt és nem azt "hogy minek névnapra ajándék"
2.szerinted egy gyerek megtudja különböztetni a súlyát egy névnapnak meg egy születésnapnak??Szerintem a névnap is ugyanolyan ünnep!Jó mi sem veszünk nagy dolgot névnapra de azért mégis valamit!
3.kérlek írd le hogy hol írta a kérdező azt hogy több ezer ft-os dolgot akar venni??Még írta is hogy nem nagyon akar költekezni!Ráadásul amit én belinkeltem az egy 1200 ft-os játék tehát nem is több ezer ft-sat ajánlottam!
4.Én vagyok anyagias???Hát ki az aki sajnál a gyerekétől egy kis apróságot a névnapján???TE!!!Akkor sztem inkább te vagy az anyagias kettönk közül!
2014. jan. 31. 14:08
6/7 anonim válasza:
válaszolni már nem fogok erre... a %-ok beszélnek helyettem... :) inkább azért jöttem vissza, hogy a kérdezőtől bocsánatot kérjek az itt kialakult "vitáért" nem szokásom senkinek beszólni itt,(de megvédem magam ha nekem beszólnak jogtalanul) mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, ha esetleg valami jogi dologban tudom hogy nekem van igazam mert épp benne vagyok, akkor se ostobázom le azt aki rosszul írta,hanem leírom miért tudom én jobban... ha Te úgy érzed megbántottalak a válaszommal akkor itt mindenki előtt bocsánatot kérek tőled is... legkisebb mértékben sem volt ilyen szándékom (bár ezt zárójelben meg is jegyeztem már akkor) de tudod, Te ismered legjobban a kisfiadat... Te tudod legjobban minek örülne :) sütinek... játéknak... vagy félre rakod a pénzt a szülinapjára, hogy egy hasznosabb , jobb ajándékot tudj majd akkor venni neki... további szép napot és Nagyon Boldog Névnapot a picúrnak! :) "1"
2014. jan. 31. 19:53
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, elnézést, hogy csak most reagálok!
Az örvény nagyon aranyos ötlet, ennél drágábbat én sem szeretnék venni, tényleg inkább csak a gesztus a lényeg.
Kedves Utolsó, köszönjük a jókívánságokat, és nagyon aranyos tőled, hogy visszajöttél még békítő szándékkal.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!