Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ajándék ötleteitek...

Milyen ajándék ötleteitek vannak egy másfél hónapos kisfiúnak?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni ajándékot egy rokon kisbabának, másfél hónapos. 55 centivel született kisfiú. Gondoltam ruhára (zara baby, benetton baby)de nem tudom pontosan milyen méretűt és mit is vegyek pontosan ami jó lesz rá. Emellett takaróra, relaxációs székre is gondoltam Relax Chicco I-Feel, Red 70...

Nagyon megköszönök lnéhány ötletet!!+ Van olyan akinek van ilyen Relax széke és leírná a véleményét?

2013. nov. 25. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:

A ruha az tényleg jó ötlet, 62-est, de már 68-ast simán vehetsz neki majd úgyis belenő :) Nekünk igaz hintánk van, de az a hinta amit belinkeltél nekem elég barátságtalan :( Szerintem, ha ilyesmit akarsz venni, akkor mindenféleképpen, színeset vegyél, az felkelti a kicsik érdeklődését.

[link]

Ezek például, nagyon színesek,kényelmesek, strapabíróak.

2013. nov. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!