Saját készítésű karácsonyi ajándék másfél éves "babával"? Milyen ötleteitek vannak?
Fényképes naptár, bögre, póló, stb
Kézlenyomat, láblenyomat -- só-liszt gyurmából vagy temperával
Kézlenyomatot egy évesen már adtunk,valami újat szeretnék...
Naptár,bögre,stb. jó,de azt nem ő készíti.
Esetleg süss valamit, mondjuk mézeskalácsot, és ő nyomkodhatja a formákat, meg együtt díszíthetitek is.
De szerintem egy másfél éves még kicsi ahhoz, h SK készítsen ajándékot. Az én 22hós fiam tuti nem lenne még rá képes. Legalábbis értelmes dologra nem. Merthát egy irka-firkát azt biztos tudna. És nem is értené meg a jelentőségét.
Nekem egy 2 és egy 4 éves kisfiam van.
Én azt találtam ki, hogy csinálok róluk valami kis aranyos képet, előhívatom. Fogok egy A/4-es méretű papírt állítva, a tetejére ráragasztjuk a képet, alá pedig keresek valami szép, megható karácsonyi idézetet, amitől a nagyik szeme tuti könnybe lábad. :) Ha kész, akkor fogok 2 db szintén A/4-es méretű színes kartont, amiből képkeretet készítek, úgy hogy a hátsóra felragasztom a fényképes-idézetes papírt, az első közepét pedig kivágom és a papír tetejére ragasztom. Szerintem biztos siker, akár a falra is kitehetik. :)
1.
tényleg ez a mézeskalácsos ötlet jó
Mi minden évben adunk karácsonykor kézlenyomatot, mindig örülnek a nagyszülők, és tök jó látni, ahogy nő a kis tenyér :) Bár sztem most adunk utoljára (most lesz 3 éves), ezután már csak nem nő annyit a tenyere :)
Kis képeslapba a kézlenyomat, helyet se foglal :)
2 és 4 éves gyerkőcös anyuka vagyok:
Ha mindenképp ragaszkodsz ahhoz, hogy olyan dolog legyen amit ő csinál, akkor az idézet helyére beragaszthatnátok valami általa készített kis műremeket. Kis ujjait festékezd be és rajzoljon vele vagy valami hasonló. Odaírhatnátok a fényképe alá hogy első műalkotásom és alá amit készített.
temperával
csinálok többet is sima papírra, a legjobbakat körbevágom és beragasztom egy szép képeslapba
vízfesték, ujjfesték is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!