Mínusz 5 fokban ki kell vinnem. Mit adjak rá? Nem fog a belélegzett hideg levegőtől megfézni? Másfél hónapos.
Ha megbetegszik, sem a hidegtől fok. Téli a babám, a nagyot hordani kellett oviba, szóval minden reggel 2 hetes korától mentünk, volt ott minusz7-8 fok is ha nem több. Soha nem hagytunk ki egy napot se az időjárás miatt, pedig reggel azért igen cidri szokott lenni. Jó vastagon beöltözteted, a babkocsiban nem fog fázni.
Egyébként most lesz egy éves és még nem volt náthás sem. ezt lekopogom. Pedig én aztán minden rosszra felkészültem.
én ezt adnám rá:
harisnya, hosszú újjú body. Vastagabb rugdalozó, és az anorák. Babakocsi aljába tegyél egy plédet, így alulrol sem fog fázni. ja sapka:-), és egy takaróval bugyoláld be. El fog aludni, ahogy kiértek szerintem, nekem a fiam jókat aludt a babkocsiba télen.
jól öltöztetsd be, akkor jót is tesz neki a hideg levegő.
épp attól lesz edzett, ha mindennap sétáltok.
annyi ruhát adj rá, amennyiben te is szívesen kiülnél (kifeküdnél) plusz egy vastag takarót.
Rövid időre kiviheted, de aludni ne aludjon kint .
4-5 réteg ruha lehet sok.
szerintem így is elég:h. ujjú body, vastag rugi, overál, sapka , vastag pléd és lábzsák. A babakocsi aljába is raknék valami vastag plédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!