Mibe öltöztetitek a hideg télben a pár hónapos babátokat?
Tudom nem egy ilyen kérdés van,de olvastam itt valaki azt írta felöltözteti bady,pulcsi egyébb és 2 vastag overált ad rá +lábzsák babakocsira.Vagy overál+Bundazsák+lábzsák.Én tudom,hogy ő csak fekszik de én csak egy overált szoktam ráadni/persze az alá is felöltöztetem/ami nagyon jó meleg és plédet is rakok rá.Amikor hazaérünk és levetkőztetem jó meleg van benne+ majd ha tényleg olyan hideg lesz lábzsák a babakocsira.
Ti hogy szoktátok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
amit írtál, szerintem tökéletes. ha érzed, hogy jó melegben van, akkor annyi elég.
én mindig úgy öltöztetem, ahogy nekem lenne kellemes fekve+1 réteg.
én is 1 overált adtam rá, alá body, rugi, fölé meleg takaró és a baba alatt is pléd.
Ha meleg mindene amikor hazaértek, akkor jól öltöztetted!
Én babazsákot használok,amin nem tud átfújni a szél + bélelt, alá én is felöltöztetem.
A leghidegebb időben így fogom öltöztetni:
body, harisnya, vastag rugi vagy nadrág+kardigán
bundazsák + sapi + a fejére a kapucni, pléd, lábzsák a babakocsira.
Most még nincs rajta harisnya, mert bent jó idő van és így sem szokott fázni. Nagyon hidegben vastagabb plédet is fog kapni.
2 vastag overál? Overál +bundazsák? Szegény baba... Semmi szükség ennyire mozgásképtelenné tenni a babát! Ráadásul csak beleizzad és azért fog megfázni...
Úgy pont jó ahogy te szoktad!
Én is azt gondolom, hogy nem kell a babát túlöltöztetni, 2 overál + egyebek.
Én így öltöztettem fel 6 hónaposomat: body, talpas kisnadrág, pulcsi, vastag sapka és overál. Be is takartam, de nem túl vastag pléddel. Lábzsákot nem használunk. Mire a nagyot elvittük oviba és hazaértünk bealudt, ezért kint hagytam a teraszon. 1,5 óra múlva ébredt fel, és még mindig jó meleg volt a kis teste. É
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!