Mibe öltöztetitek otthon a hideg járólapon, parkettán kúszó babátokat?
Felülről az időjárástól függ.Van, hogy csak egy body de van, hogy pulcsi is, mert most pl hűvös van.Alul melegítőnadrág és zokni, ha hidegebb van akkor harisnya.
9 hónapos lesz a lánykám, most kezd belejönni a mászásba, mi meg most újítjuk a lakást, a konyhában van eddig járólap (4 m2) de a nappaliban is az lesz, mert szűkös a keret és ez volt a legoolcsóbb megoldás (apa burkoló).
Így kicsit én is aggódom, de eddig pvc volt, alatta betonnal és nem volt baja a lánykának, még sosem volt beteg :)
Az elsőtől kérdezném, hogy mennyi idős a kisfiad?
A kislányom 6,5 hónapos. Pólót azért nem adnék rá, mert folyton kint lenne a dereka. Meg ő ténylegesen egész nap hasal. Nem kell esetleg dupla réteg a pocijához? Ujjatlan rugi a body fölé vagy egy kismellény a body-ra? Nálunk is 24 fok van, de a kő nagyon hideg.
Első vagyok, kisfiam lassan 9 hónapos lesz.
Mi már túl vagyunk a hasalós korszakon, de mi habtapi szivaccsal oldottuk meg. Ez kint van az előszoba egyik sarkában, imád ott játszani a mai napig. A laminált padlóra pedig vettünk 5000.- Ft-ért egy szőnyeget, ami elég nagy volt ahhoz, hogy amíg feküdt-kúszott elég legyen. Így nem kellett attól félnem, hogy felfázik.
De jó, hogy kérdezted ezt. Én is azon agyalok, hogy mi legyen télen. Mert már most tök hideg néha a keze a csajszimnak.
Nálunk a habszivacs nem jó, mert szétszedte és rágcsálta:)
Meg ha zoknit adok rá és kúszik az oké, de nem tud fel ülni (próbálkozás képpen )mert elcsúszik, van olyna zoknija amin van ilyen tapadás pöttyök de semmit nem ér.
Engem is érdekel a válaszokotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!