Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztetitek otthon a...

Mibe öltöztetitek otthon a hideg járólapon, parkettán kúszó babátokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A mászónadrágos dolgot én télre gondoltam, ráadásul nálunk 20-21 fok volt csak. Most még simán elég egy h.u. body, melegítő vastagságú nadrág, zokni. 24 fokban nem hinném, hogy fázik, még a földön sem. Ha mégis és hideg a keze, akkor adj rá mamuszt és egy mellényt, a pulcsi már szerintem sok.
2011. szept. 23. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

6 hónapos, body (ha hidegebb van, hosszúujjú, ha melegebb, rövid ujjú) és melegítő nadrág, de abból sem a vastagabb fajta.

Semmilyen zokni nem marad meg a lábán 5 percnél tovább, ezért itthon nincs zokni rajta. Hála a jóégnek még sose fázott meg emiatt. (Utcára cipő is megy rá, ezért nem tudja lerúgni, bár sajnos pár napja a tépőzárat megtanulta szétszedni...)

Ez a kantáros nadrág szerintem a legjobb ötlet hidegebb időkre, nekünk is sokszor "lekússza" a sima nadrágot. A rugikat meg utálja.

2011. szept. 23. 10:11
 13/13 anonim ***** válasza:
9 hós a kisfiam, body (hosszú v rövid újjú), nadrág , zokni van rajta. egyfolytában mászik, feláll, leül. ... mozog rengeteget. Családi házban lakunk kb 22-24 fok van, de a lakás fele járólapos, és hideg a kő. hiába "izzad" a gyerek a keze ettől még hideg, mert a kövön van. Én nem a keze alapján nézném ha hideg akkor adjunk rá valamit??? !! szerintem a kő miatt hideg nem azért mert fázik. Ha még hasal a gyerek akkor én régen a bodyra adtam egy kantárost, vagy új nélküli rugit.
2011. szept. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!