Hogyan öltöztetitek babátokat, ha a lakásban a hideg kövön kúszik?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy nem túlzás-e, ha legalább alul felöltöztetem vastag nadrágba, mert most jött bele a kúszásba, és már nem elég neki, ha csak a számára kijelölt helyen mozog (szőnyeg). A kő viszont nagyon hideg, félek, hogy felfázik.2010. júl. 6. 07:50
2/6 anonim válasza:
Nem kell vastag nadrág rá, szerencsétlen gyerek befő teljesen. Egy harisnya vagy egy vékonyabb naci elég.
Kisfiam is mászik, bejárja az egész lakást, és egy vékony pamut térdnaci van rajta.
3/6 anonim válasza:
Lányom tavaly nyáron volt a kúszós korszakban. Volt egy pár újj nélküli vékony pamut rugija, azt adtam rá, amikor a földön volt. Kivágása oldalt a derekáig tartott. Semmi más nem votl rajta(+a pelus persze) Nem fázott meg. Amikor nem a földön volt, akkor levettem róla, és csak pelusban volt.
4/6 anonim válasza:
Fiam 9 hónapos,rövidujjú badyban,zokniban és vékony szabadidőnadrágban mászik fel-alá a lakásban.
5/6 anonim válasza:
Kisfiam 9hónapos.Itthon csak egy napozó van rajta.Kúszik-mászik,leül-feláll.Egy percre sem áll meg.Járólap és parketta van mindenhol.Ragad így is,pedig elég hideg a padló.Zoknit sem tudok ráadni,mert üvölt és tépi le magáról:)
Picit hideg a lábszára ahol érintkezik a padlóval de szerencsére még nem fázott meg.kopp-kopp...
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat:)
Én is vékony nacit adtam rá. Remélem elég lesz, és nem fázik meg!
2010. júl. 6. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!