P3 as a citológiám, de az orvos azt mondta próbálkozhatunk nyugodtan tovább a babával?!
Veteles utan 1 hettel vettek le , kaptam kúpot es 4 hónap múlva kontroll ha az is p3 akkor "kell" aggódni.
Nem ertem.. ne menjek el inkabb magánorvoshoz?
Ha HPV miatt, akkor en egyetertek az orvosoddal, probalkozzatok nyugodtan. Szerintem masik orvos is ugyanezt mondana.
Hogy veteles utan mikor lehet ujra probalkozni az jo kerdes, azt nem tudom, arra mit mondtak Neked?
Bocsi, elirtam: ha se HPV, se mehszajseb sincs, akkor biztos kis gyulladas a mutet miatt, ne izgulj miatta.
(elozo voltam)
De nekem nem volt mutetem!!
Spontan elment, kiurultem nem kellett műteni.
Ma kaptam kézhez az eredményt hpv az negativ meg az osszes felsorolt dolog pl.:CIN. L.SIL. ASC
ASC-H felvan sorolva minden ezek kozt hpv is de sehol sincs x.
Kiemeltek nekem szövegk.-vel ami olyan de egyiket sem értem
Korlátozott értékű lelet: endocervicalis/transformatios zóna nincs( ami tudom h nem jelent rosszat csak olyan mintát vett le a doki amiben ez a resz nincs jelen, vagy hibásan vette le)
Valamint igen erős cytolysis ,autilysis (itt 6db felkiáltójel van..)
Egyéb: elszórva egy-egy dysplasias laphámsejt.
Javaslat: feltétlen kontroll 2x és hüvely ph helyreállítása.
A végen felsorolva a p1-p5 ig es kiemelve a p2-p3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!