Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj az ha maradt egy...

Miért baj az ha maradt egy kicsi! Hasam? 19kg-ot szedtem fel terhesség alatt ebből már csak 5kg plussz van rajtam. Most 69kg vagyok.7 hónapja született a kislányom. Már elegem van abból hogy majd lemegy az a kicsi. De ha nekem így is jó? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha te meg vagy magaddal elégedve nem számít mások véleménye! Sok örömet a babához! :)

22L

2010. máj. 16. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó hallani, hogy Te elfogadod magad! Neked jó a bőrödben, az a legfontosabb! Ha harmonikus és kiegyensúlyozott vagy, más nem számít!

Minden jót!

2010. máj. 16. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem baj ha marad rajtad egy kicsi plusz a szülés után. akinek nem tetszik ne nézzen rád, főleg ha neked meg ugy jo ahogy vagy :)

boldog babázást :)

2010. máj. 16. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem csak én gondolom így.Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!