Terhesség megszakítás a II. női klinikán?
A megszakítást nem tudom milyen.
Nyáron munka közben elvetéltem, és mivel közel volt oda mentem.
Hát kb azt mondtam hogy ha meghalok se teszem be oda a lábam többet.
1. le se tojták mi van velem.
Befejező műtétet kellet végezni.2 óra fele mentem be a műtöbe, 3 kor ébredtem fel.Anyu amikor be ért hozzám, annyit mondtak neki hogy lehet még alszok, nem tudják.9-kor jött be egy nővér a vacsorával, de azt hogy mi van velem nem kérdezte meg.
Reggel 8kor behozták a zárómat, hogy mehetek haza, mindenféle tanács vagy utasítás, esetleg kontrollra való vissza rendelés nélkül.
2., Amikor bementem a doki mondta a nővérnek hogy szövetmintát kéne venni, de hogy mibe azt nem tudja mert nincs erre alkalmas üvegük.
Majd egy másik vizsgálóba, egy nővér azt kérdezte a dokitól hogy hogy fogják csinálni, mert nincs műszerük.Majd bájosan megnyugtattak hogy nem rólam van szó.
3.Emeleteket kellet rohangálnom egyedül úgy hogy ömmlött belőlem a vér, kíséret nélkül, persze a lift nem működött.
Egyszóval undorító egy hely.
Kedves Kérdező!
Nekem is spontán abortuszom volt, művi befejezéssel, de az előttem válaszolóval ellentétben nekem nem voltak ilyen rossz tapasztalataim...
Az igaz, hogy sokat kellett várnom, de folyamatosan foglalt volt a műtő, de mindenki kézséges és figyelmes volt. amint én következtem, minden hamar ment és amíg bent voltam, mindenki kedves volt. Akkor semmiben nem szenvedtek hiányt. Az akkor megműtő orvosom aztán a fogadott orvosom lett, mert annyira megszerettük és decemberben nála született a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!