Hogyan fogytatok le a terhesség után?
én 70 kilórol kezdtem, pedig 65 szoktam lenni. (karácsony után, egy óriási zaba után lettem terhes)
Aztán 20 kilót híztam. a korházból 80kilóval jöttem haza és 4 kilót félev alatt magamtól leadtam. majd lement kis diétával még 2 kiló, aztán 2 kiló csak úgy,mert itt lett a nyár, és séta séta séta. majd 4 kilót leadtam egyszerü diétával.
úgy érzem hogy a gyerek mellett olvadnak a kilók rólam, csak egy kis odafigyelés kell és mennek le.
most 67 kiló vagyok de megint terhes, így megpróbálok most nem annyit felszedni.
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Jó ilyeneket olvasni, remélem nekem is menni fog!!!
Második: Gratulálok a Babához a pocakodban :D
Én 11 kg-t híztam ebből 7 ment le eddig 6 hetes a babám. sajna túlsúlyosan estem teherbe szóval kb 17 kg van rejtem ami felesleg. Most hogy ilyen közel a karácsony eléggé frusztrál a dolog mert ha előbb ne akkor úgyis lesz nagy rokonsági "pofavizit" és akkor mindig beszólnak a kedves rokonok.
Előző babámmal 22 kg-t híztam ez kb fél éves korára ment le rólam, utána még négyet fogytam 1 éves koráig. Sajnos mikor visszamentem dolgozni ülő munkába visszajött 10 kg.
Most valahogy nem megy olyan könnyen lefele mint akkor, és sajnos állandóan ennék, biztos a szoptatás miatt. a rossz időben még a séta sem segítség, úgyhogy még nem tudom mitévő legyek:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!