Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anya, feleség aki...

Milyen anya, feleség aki megeszi a gyerek húsvéti csokitojását?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 20:40
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
6%
A kérdezőnek van igaza. Egy normális anya nem zabálja el a gyerek elől a kaját. Főleg nem rendszeresen. Csak akkor nem elítélendő, ha vesz helyette másikat. Tipikus magyar nőstény.
2017. ápr. 24. 23:01
 42/55 anonim ***** válasza:
19%
Ilyet sajnos én is ismerek a közvetlen családunkban. A gyerek se mikulásra, se nyuszira nem ehet meg csak 1 csokit, a többit elveszik és valahogyan elfelejtik visszaadni és szépen eltűnik anyuka jóvoltából. Ott tartunk, hogy mi idén például ezeknek a rokongyerekeknek egy kindertojást vettünk, mivel azt megehetik legalább egyet, és mellé ajándékot vettünk. Sajnáljuk, de nem anyukát akarjuk meglepni.
2017. ápr. 24. 23:01
 43/55 anonim ***** válasza:
32%

sajnos ilyen nálunk is van... már inkább nem is viszek a kislánynak semmit, mert úgyis csak az anyja eszi meg... inkább elviszem fagyizni vagy kap 1 csomag hajgumit.

Amúgy az, ha a 38 csokiból eszik, az sztem egyáltalán nem baj, húsvétkor kb csokimérgezést lehet kapni, annyit hoznak. Nyilván taplóság megenni az 1db kindertojást, de ilyenkor olyan sok a csoki, kb fel se tűnik a gyereknek

2017. ápr. 24. 23:47
 44/55 anonim ***** válasza:
88%

En "vamot" szedek a gyerekektol mikulaskor,es husvetkor :D

De ez nalunk poen szinten megy,amugy is adnanak.

A pici amit kap,azt apaval felezzuk.

Jezus,de rossz szulok vagyunk.....

Meg igy is 2-3 honap alatt fogy el a nagyok osszes csoki mennyisege.

Ennel nagyobb gaztettet ne kovessen el a feleseged.es neha vegyel neki csokit....

2017. ápr. 25. 06:13
 45/55 anonim ***** válasza:
94%
De mi ez már hogy, te nem veszel neki csokit??? A feleséged retardàlt, vagy mi? El tud menni a boltba ès tud venni magànak, nem?
2017. ápr. 25. 06:31
 46/55 anonim ***** válasza:
95%
Vegyél neki babakekszet.
2017. ápr. 25. 06:45
 47/55 anonim ***** válasza:
48%
Lányok! Létezik ilyen, vagyis hasonló ember! Volt hozzá szerencsém sajnos! Na nem voltunk házasok, csak élettársak, azt is csak 2 évig, de az is bőven elég volt! Szóval vannak ilyen tapló emberek!
2017. ápr. 25. 09:00
 48/55 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem attól függ....

Nálunk a gyerek nem nagyon eszi a csokit, de ünnepekkor kap, pl kinder tojásban úgyis csak az érdekli mi van benne játék, a csokiból eszik egy két harapást aztán ennyi. Szeritnem ha anyuka vagy apuka ilyenkor megeszi és nem a kukába dobja, mert később sem eszi meg amúgy, egyszerűen nem kell neki, akkor miért lenne rossz szülő?

Amúgy ilyenkor aránytalanul sok csokit kapnak a gyerekek, mert minden rokon hozza a csomagokat, és amelyik nem eszi annyira annak bizony még Karácsonykor is ottmarad a húsvéti nyuszi :) Nálunk még vannak mikulás csokik is, bevallom volt amit megettem, kidobni sajnálom mert jó minőségűek, a gyerek nem eszi, én meg édes szájú vagyok :) De nem eszem meg előle, csak jó lenne majd a következő Mikulásig elfogynának a tavalyi csoki mikulások.

2017. ápr. 25. 09:01
 49/55 anonim ***** válasza:
90%

én nagyon gyorsan elgondolkodnék rajta hogy miért kell titkoloznia előttem ha szeretné magát édességgel kényeztetni

(egy vékony de nagyon édesszájú anyuka, aki néha rájár a gyerek nasijára)

2017. ápr. 25. 09:10
 50/55 anonim ***** válasza:
4%

és persze veszek neki akkor helyette ugyanolyat vagy csokitojás hiányában olyat amit jobban szeret.

DE! ha nem lenne pénzem hogy masikat vegyek akkor nyilvan nem enném meg. Az úgy tényleg gáz.

2017. ápr. 25. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!